Γκέλα και στο Κύπελλο ο ΟΦΙ, στήριξη από «Κουρήτες»

Ποδόσφαιρο
Γκέλα και στο Κύπελλο ο ΟΦΙ, στήριξη από «Κουρήτες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη κάμψη διανύει ο ΟΦ Ιεράπετρας και μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που τον έριξαν από την κορυφή, χθες δεν κέρδισε ούτε στο Κύπελλο Λασιθίου.

Οι Ιεραπετρίτες αγωνίστηκαν στον πρώτο ημιτελικό με τον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο και έφεραν ισοπαλία 2-2, σε ένα παιχνίδι μάλιστα που βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο ημίχρονο.

Πάντως ο Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΙ «Κουρήτες» με ανακοίνωσή του εξέφρασε τη στήριξή του στην ομάδα, τονίζοντας ότι «είμαστε ΟΦΙ και στα εύκολα και στα δύσκολα , και στις χαρές και στις λύπες και στις νίκες και στις ήττες».

''Τα μέλη του συνδέσμου μας κάνουμε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε ΟΦΙ και στα εύκολα και στα δύσκολα , και στις χαρές και στις λύπες , και στις νίκες και στις ήττες. Επίσης κάνουμε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ. Είμαστε μιά γροθιά. Στηρίζουμε την ομάδα μας , και δεν ξεχνάμε ότι τα τελευταία δύο χρόνια μας έδωσε την δυνατότητα να ακουστούμε σε όλη την Ελλάδα , κάνοντας μας υπερήφανους. Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα και στην ήττα και στην αποτυχία , αρκεί να βλέπουμε τους παίκτες του ΟΦΙ να τα δίνουν όλα. Και αυτό είναι κάτι που δεν θα σταματήσουμε ποτέ να το απαιτούμε. Μια γροθιά, μια παρέα, μια οικογένεια είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε , στηρίζοντας ΠΑΝΤΑ με όλες μας τις δυνάμεις την μεγάλη αγάπη μας , την ιδέα που λέγεται Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Υ.Γ. 1. Όσοι θέλουν το κακό της ομάδας είναι ανεπιθύμητοι.

Υ.Γ 2. Προσοχή σας βλέπουμε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News