Γ Εθνική

Πήρε θέση ο Χηνόπουλος για την κάμψη του ΟΦΙ

Η πορεία του ΟΦ Ιεράπετρας είναι πτωτική στις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας χαθεί πολύτιμη βαθμοί όμως οι διοικούντες συνιστούν ψυχραιμία.

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του προέδρου της ομάδας, Θανάση Χηνόπουλου, ο οποίος εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή Γιάννη Μάγγο και το τεχνικό επιτελείο και ζήτησε να σταματήσει η αρνητική κριτική. Ο κ. Χηνόπουλος κάλεσε σε συσπείρωση προκειμένου η ομάδα να επιτύχει το στόχο της. Η δήλωση του προέδρου του ΟΦΙ αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή, α) τα δύο τελευταία ατυχή, εκτός έδρας αποτελέσματα της ομάδας μας (ΠΟΑ Ατσαλένιος 2-3 και ΣΥΝΚΑ 0-0) και β) διάφορες συζητήσεις και απόψεις «αρμοδίων» και αναρμοδίων, που έπεσαν στην αντίληψή μου, νοιώθω την ανάγκη να επισημάνω και να διευκρινίσω τα ακόλουθα:

1) H ομάδα μας από τον Αύγουστο 2017, που την παρέλαβα, μέχρι και σήμερα (1,5 χρόνο) έχει επιτύχει με το παραπάνω τους στόχους της φέροντας θετικά αποτελέσματα.

2) Τόσον εγώ, ως Πρόεδρος, όσο και το ΔΣ, έχουμε ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον προπονητή μας Γιάννη Μάγγο και το τεχνικό επιτελείο του, τους οποίους στηρίζουμε με κάθε τρόπο, διότι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και γι’ αυτό τους ανήκουν τα εύσημα για τις μέχρι τώρα επιτυχίες.

3) Είναι λογικό για μια ομάδα που έχει θετική πορεία επί 1,5 χρόνο, κάποια χρονική στιγμή να κάνει τη λεγόμενη «κοιλιά». Αυτή λοιπόν τη στιγμή πρέπει όλοι να την στηρίζουμε και όχι να ασκούμε κριτική, να εξάγουμε συμπεράσματα, να τα διαδίδουμε, έστω και αν αυτά γίνονται καλόπιστα, διότι δημιουργούνται αρνητικά αποτελέσματα με λίαν δυσμενείς συνέπειες. Αρμόδιοι για τα θέματα αυτά, είναι το Δ.Σ. και το προπονητικό επιτελείο.

4) Ως Πρόεδρος συζητώ συνεχώς με τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, ακούγοντας προσεκτικά τις απόψεις τους, διότι όλοι έχουμε ακριβώς τον ίδιο πόνο.

5) Είναι γενική διαπίστωση, ότι η ομάδα μας ανήκει στο γκρουπ των 2-3 καλύτερων ομάδων του ομίλου μας και η πρόοδος της συζητείται πανελλαδικά.

6) Όλοι οι αγώνες που απομένουν είναι πολύ δύσκολοι, δεν υπάρχει εύκολος αγώνας και γι’ αυτό συνιστώ ψυχραιμία και στο κρίσιμο αυτό χρονικό σημείο ζητώ τη στήριξη όλων, ώστε να συνεχίσουμε να παραμένουμε στη πρώτη θέση.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Ο.Φ.Ι.

Αθανάσιος Χηνόπουλος»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια