Με τέσσερις απουσίες ο Γιούχτας σ’ ένα ματς με ιερό σκοπό

Ποδόσφαιρο
Με τέσσερις απουσίες ο Γιούχτας σ’ ένα ματς με ιερό σκοπό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα τα έσοδα του αγώνα θα πάνε για την αποκατάσταση της υγείας της 4χρονης Μαρίνας από τις Αρχάνες

Τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός του Γιούχτα Μηνάς Πίτσος, για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με την Παλαιόχωρα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Ο Νίκος Κουσίδης θα εκτίσει την 4η και τελευταία αγωνιστική της ποινής που του είχε επιβληθεί και έτσι από το επόμενο παιχνίδι (3/2 εκτός με Ο.Φ. Ιεράπετρας) θα είναι ξανά στα πλάνα του Μηνά Πίτσου.

Ο Μηνάς Τζανής στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Ιωνικό, τραυματίστηκε και έκανε επτά ράμματα στο κεφάλι, γεγονός που του απαγορεύει να αγωνιστεί.

Εκτός λόγω τραυματισμού είναι και ο Στρατάκης, ενώ το παρών δεν θα μπορέσει να δώσει ο στρατευμένος Σαμπροβαλάκης.

Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, με το Μηνά Πίτσο να ανακοινώνει την 18αδα πριν την έναρξη του ματς, όπως συνηθίζει να κάνει στα εντός.

Να υπενθυμίσουμε πώς ο Γιούχτας συμμετέχει στην προσπάθεια της συγκέντρωσης χρημάτων για την 4χρονη Μαρίνα από τις Αρχάνες, όπου επιβάλλεται να νοσηλευθεί στο Μόναχο έτσι ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας που την αντιμετωπίζει. Έτσι, όλα τα έσοδα  θα διατεθούν γι’ αυτό το σκοπό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News