Συμφώνησε με Φουκαράκη το ΣΥΝΚΑ

Ποδόσφαιρο
Συμφώνησε με Φουκαράκη το ΣΥΝΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη διαδρομή… Νέα Αλικαρνασσός-Χανιά κάνει ο Μανώλης Φουκαράκης καθώς θα αγωνιστεί στο ΣΥΝΚΑ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα των Χανίων αναζητούσε έναν ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στη μεσαία γραμμή μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μπάμπη Πετράκη και ο 23χρονος μέσος Μανώλης Φουκαράκης μοιάζει ως ιδανική λύση, έχοντας πολλές παραστάσεις από Γ’ Εθνική αλλά και Football League παίζοντας σε Εργοτέλη, ΟΦΗ και Ηρόδοτο.

Ο Φουκαράκης είναι γεννημένος στις 8 Αυγούστου 1995 και έπαιξε για πρώτη φορά σε υψηλό επίπεδο με τη φανέλα του Εργοτέλη, στη Football League τη σεζόν 2015-2016, όπου μέτρησε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο.

Μετά την αποχώρηση του Εργοτέλη στο β' μισό της σεζόν βρέθηκε στον ΟΦΗ, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Football League (3 συμμετοχές), ενώ τη σεζόν 2016-2017 δεν κατέγραψε κάποια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα.

Την επόμενη χρονιά πανηγύρισε την άνοδο ξανά από τη Γ' Εθνική στη Football League με τη φανέλα του Ηροδότου (18 συμμετοχές), ενώ μέχρι πρότινος με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού είχε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News