Οπαδοί ΠΟΑ: «Λύσσα για την νίκη ομορφόπαιδα»

Ποδόσφαιρο
Οπαδοί ΠΟΑ: «Λύσσα για την νίκη ομορφόπαιδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή για τους "πράσινους" με ΟΦΙ στο Μαρτινέγκο

Οι οπαδοί του ΠΟΑ θέλουν να μετατρέψουν την Κυριακή το Μαρτινέγκο σε Ατσαλένιο, στο μεγάλο παιχνίδι με τον ΟΦΙ, που αποτελεί για τους «πράσινους» άλλον ένα τελικό παραμονής. Στο κάλεσμά τους, οι οπαδοί του ΠΟΑ αναφέρουν τα εξής:

«ΚΥΡΙΑΚΗ 20/1/2019, στις 15:00 στο γήπεδο Μαρτινέγκο (δυστυχώς για ακόμα μια φορά μακριά από το σπίτι μας) άλλος ένας ''τελικός'' για εμάς, στην τεράστια προσπάθεια πλέον που κάνουμε, για την παραμονή μας στην κατηγορία.

Από εδώ και στο εξής, κάθε παιχνίδι και ΜΙΑ ΜΑΧΗ, πόσο μάλλον αυτή την Κυριακή όπου ο αντίπαλος μας θα είναι Ο.Φ. Ιεράπετρας ο οποίος στοχεύει για το πρωτάθλημα με ότι αυτό συνεπάγεται!

Ο αντίπαλος διαθέτει μακράν μεγαλύτερο budget από εμάς, που αυτό ταυτόχρονα σημαίνει για ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, αλλά εμείς ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να έχουμε ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στόχο:

Να μπούμε στο γήπεδο για ένα και μόνο αποτέλεσμα: ΤΗΝ ΝΙΚΗ την οποία και μπορούμε να την κατακτήσουμε αρκεί να μοχθήσουμε στα μέγιστα για αυτήν, τιμώντας αυτή την ιστορική φανέλα!

Όσοι λοιπόν αγαπούν ή έστω συμπαθούν το οικοδόμημα που λέγεται Π.Ο.Α αξιώνουμε να μας τιμήσει με την παρουσία του (από κάθε γωνιά της πόλης μας) μια που θα αποτελέσει ένα τεράστιο σύμμαχο μας για την επίτευξη του στόχου

Για δε τους κάτοικους του Ατσαλένιου, δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία δικαιολογία, καμία μορφή ιδιοτέλειας… ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ

Η ΟΜΑΔΑ του ΠΟΑ, ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΑΧΗ

ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ για τον εξής απλό λόγο… γιατί ΜΠΟΡΕΙΤΕ!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News