Έρχεται μεγάλο ματς για τον ΟΦ Ιεράπετρας

Ποδόσφαιρο
Έρχεται μεγάλο ματς για τον ΟΦ Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πρωτοπόροι του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής θα ταξιδέψουν στον Πειραιά για να μονομαχήσουν με τον Εθνικό για την διατήρηση της κορυφής

Στον ΟΦ Ιεράπετρας ζουν και αναπνέουν για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής την προσεχή Κυριακή με τον Εθνικό. Οι πρωτοπόροι του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής θα ταξιδέψουν στον Πειραιά για να μονομαχήσουν για την διατήρηση της κορυφής ενώ σε ανακοίνωσή τους, τονίζουν τα εξής:

"Μεγάλο ματς την Κυριακή των Φώτων. Το ντέρμπι του ομίλου, το ντέρμπι ολόκληρης της Γ Εθνικής θεωρούμε, ΕΘΝΙΚΟΣ - ΟΦΙ. Είναι όμως μόνο ένας αγώνας, διακυβεύονται μόνο τρεις βαθμοί. Άντε και ο άτυπος τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα. Δεν κρίνεται όμως ο τίτλος. Ακολουθεί ένας ολόκληρος δύσκολος δεύτερος γύρος.

Σεβόμαστε βεβαίως την τεράστια ιστορία του Εθνικού. Τρεις δεκαετίες ανελλιπώς στην Α Εθνική (60ς , 70ς , 80ς) καθώς και κάμποσες παρουσίες σε ημιτελικά κυπέλου δεν είναι μικρό πράγμα.

Ονόματα όπως Καραϊσκάκη, Εθνικάρας , Καρέλλας (μία κατηγορία μόνος του...), 300... , Καλκαντέρα, Κρητικόπουλος, Χέλμης, Ιντζόγλου είναι ιστορία ολόκληρη.

Όμως ιστορία έχει και ο ΟΦΙ. Και για εμάς που την ζούμε και στο μέτρο του δυνατού του καθενός μας, την δημιουργούμε, είναι η ενδοξότερη όλων. Και την Κυριακή οι παίκτες που θα φοράνε την ασπρόμαυρη, θα βάλουν ακόμα ένα λιθαράκι στην ιστορία μας. Έχουμε την ομάδα, έχουμε την ψυχολογία, έχουμε την εμπειρία πάμε για μια ακόμα φορά για την νίκη. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας, γνωρίζουμε ότι ο Εθνικός είναι πολύ καλή ομάδα, όμως ο ΟΦΙ, ομάδα με μέταλλο έτσι κι αλλιώς, φέτος είναι για μεγάλα πράγματα.

Ευχόμαστε να γίνει ένας ωραίος αγώνας σε αθλητικά πλαίσια, ο ΟΦΙ πάλι θα έχει στο πλευρό του αρκετούς φίλους του, είναι ένας αγώνας που θα συγκεντρώσει πάνω του πολλά βλέμματα και ως εκ τούτου επιβάλλεται να κρατηθούμε όλοι στο ύψος μας."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News