Γιορτές στην… κορυφή ο ΟΦ Ιεράπετρας!

Ποδόσφαιρο
Γιορτές στην… κορυφή ο ΟΦ Ιεράπετρας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος για το 2018 ο ΟΦ Ιεράπετρας έκλεισε ιδανικά μια εντυπωσιακή χρονιά, καθώς νίκησε με 2-0 τον Αμπελακιακό στο «Βουζουνεράκειο» για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Έτσι θα κάνει… γιορτές στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς έπεται η διακοπή λόγω των Χριστουγέννων και το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει τον Ιανουάριο.

Πάντως αυτό δεν ήταν το τελευταίο παιχνίδι του ΟΦΙ για τη χρονιά που φεύγει, καθώς την Τρίτη θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που αγωνίστηκε μία ημέρα νωρίτερα από τις υπόλοιπες ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Όσον αφορά την αναμέτρηση, η νίκη του ΟΦΙ ήταν αγχώδης λόγω των πολλών ευκαιριών που έχασαν οι παίκτες του Γιάννη Μάγγου. Ο Χίζι στο 18’ και ο Μηνάς λίγο πριν το τέλος του αγώνα σημείωσαν τα γκολ της νίκης.

Nα τονίσουμε ότι αν ο Εθνικός ηττηθεί αύριο από την Παλαιόχωρα, ο ΟΦΙ θα αναδειχτεί πρωταθλητής χειμώνα από τώρα ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης του Εθνικού, τότε ο άτυπος αυτός τίτλος θα κριθεί στο μεταξύ τους ντέρμπι στον Πειραιά στις 6 Ιανουαρίου.

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Πιθαρούλης (46’ Γιουκούδης), Τζελέπης, Πότσι, Μούτσα (74’ Δερμιτζάκης), Χύσι, Μηνάς, Παπαδόπουλος (66’ Κορέτας), Μαρτσάκης (64’ Μίγγας).

Αμπελακιακός (Τάκης Αγγελάκης): Καρνέσης, Χαλούλος, Λιάτος, Καμπούρης, Μαούνης, Κοφσανίδης, Σγούρδας, Κοκλιώτης (65’ Ράπτης), Κομπόγιωργας (70’ Κίντι), Μπούτσης (65’ Λίτσι 85’ λ.τρ. Κέρκη), Λέκκας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News