Γ Εθνική

Με Μηνά Πίτσο στην τεχνική ηγεσία και την επόμενη σεζόν ο Γιούχτας

Πρόωρη ανανέωση συνεργασίας ανάμεσα στον Μηνά Πίτσο και τον Γιούχτα, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των Αρχανών.

Στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο συζητήθηκε το μακροπρόθεσμο πλάνο για την ανάπτυξη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Κρίθηκε επιβεβλημένη η παρουσία του έμπειρου τεχνικού στην τεχνική ηγεσία και έτσι οι δύο πλευρές έδωσαν από τώρα τα… χέρια για τη νέα χρονιά.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Αρχανών ο «Γιούχτας» στην τακτική του συνεδρίαση την Τετάρτη 5/12/18, εξέτασε μεταξύ άλλων και ζητήματα που αφορούν την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της  Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Εκφράστηκε η ικανοποίηση της διοίκησης για την έως τώρα πορεία της ομάδας σε ένα δύσκολο και απαιτητικό όμιλο, στον οποίο  συμμετέχουν ομάδες που στο παρελθόν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής  αλλά και στις υψηλότερες κατηγορίες.

Σημαντική συμβολή στην πορεία της ομάδας έχουν όλοι, οι παίκτες, φίλαθλοι, αλλά κυρίως ο προπονητής μας Μηνάς Πίτσος.

Η ομάδα μας με το Μηνά Πίτσο έχει πανηγυρίσει δύο ανόδους  και μια σταθερή πορεία στην Γ Εθνική,  δίνοντας χαρά σε όλο τον φίλαθλο κόσμο των Αρχανών. 

Το Δ.Σ. του σωματείου μας εκτιμώντας την πολύ καλή δουλειά του προπονητή μας και μετά από συμφωνία με τον Μηνά Πίτσο, αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία μας και την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Στόχος μας είναι με την καθοδήγηση του Μηνά, ο Γιούχτας να υλοποιήσει τον σχεδιασμό του  για την πορεία του στις εθνικές κατηγορίες».

Σχόλια