Γ Εθνική

Για πρώτη φορά παίζει φέτος εκτός Κρήτης ο ΟΦΙ!

Η 9η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής είναι κομβική για τον πρωτοπόρο ΟΦΙ, καθώς για πρώτη φορά θα αγωνιστεί εκτός νησιού!

Οι Λασιθιώτες θα ταξιδέψουν στον Πειραιά, όπου την Κυριακή στα Καμίνια θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο καθώς μέχρι τώρα όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια ήταν εντός νησιού. Συγκεκριμένα ο ΟΦΙ έπαιξε εκτός με Επισκοπή, Γιούχτα, Νεάπολη και Παλαιόχωρα. 

Όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα του ΟΦ Ιεράπετρας:

«Ο Ατρόμητος Πειραιά είναι από τις παλαιότερες ομάδες της χώρας, ιδρυθείσα το 1926. Έχει παίξει Α’ Εθνική το 1960-61 και ήταν σχεδόν μόνιμα στην Β Εθνική τις δεκαετίες 1960 και 1970.

Το πρώτο του γήπεδο ήταν το Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενώ έβγαλε αρκετούς γνωστούς παίκτες με σημαντικότερο τον Γιώργο Σιδέρη. ΟΦΙ και Ατρόμητος Πειραιά έχουν ξαναβρεθεί αντιμέτωπες σε άλλα δύο πρωταθλήματα, στην Γ’ Εθνική 1978-79 και στην Δ’ Εθνική 1984-85. Ο ΟΦΙ ανεβαίνει στον Πειραιά με μοναδικό στόχο την νίκη. Όποιος κάνει πρωταθλητισμό άλλωστε πάει για την νίκη σε όλους τους αγώνες.

Δεν θα είναι καθόλου εύκολος ο αγώνας , γιατί ο Ατρόμητος όταν θέλει να κρατήσει το σκορ είναι δύσκολος αντίπαλος. Όμως τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις των παικτών του ΟΦΙ. Έχουν την ποιότητα να επιστρέψουν με το "διπλό" .

Στο γήπεδο θα βρεθούν οι Ομιλίτες Γεραπετρίτες της Αθήνας οι οποίοι όπως μαθαίνουμε αδημονούν να δουν επιτέλους τον ΟΦΙ , αλλά και περίπου είκοσι εκδρομείς από την Ιεράπετρα. Καλό αγώνα , με την νίκη παικταράδες του ΟΦΙ».

Σχόλια