«Στόχος μας ο ΠΟΑ να αποτελέσει το φωτεινό παράδειγμα»

Ποδόσφαιρο
«Στόχος μας ο ΠΟΑ να αποτελέσει το φωτεινό παράδειγμα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διοίκηση του ΠΟΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό, ευχαριστώντας τους Πειραιώτες για τη φιλοξενία.

Αναφέρεται ακόμη σε σημαντικά θέματα, με κυρίαρχο την προσέγγιση του ποδοσφαίρου, το οποίο στην ομάδα του Ατσαλένιου βλέπουν ως γιορτή.

Τονίζεται μάλιστα, ότι ο σύλλογος σέβεται το ίδιο το άθλημα και θα το υπηρετεί με ήθος και αξιοπρέπεια.

Αναλυτικά: «Ακόμη ένα παιχνίδι ο ΠΟΑ το αντιμετώπισε ως γιορτή, με ήθος και αξιοπρέπεια. Το ματς στην Καλλιθέα κόντρα στον Εθνικό, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε, ανέδειξε ξανά τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που θέλει να επιδεικνύει η ομάδα μας, σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε γήπεδο, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

Μέχρι στιγμής ο ΠΟΑ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και συγκεντρώνει τα εύσημα από όλους. Αυτό προήλθε μετά από σκληρή δουλειά των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από αυτό, που υπηρετούν τα "θέλω" της διοίκησης του ΠΟΑ, σε αυτή τη νέα προσπάθεια που άρχισε από το καλοκαίρι.

Η ομάδα μας έχει ως πρωταρχικό στόχο να αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα για όλους. Να σέβεται τον φίλαθλο, τον αντίπαλο, το άθλημα. Κάθε τι διαφορετικό δεν μας πρεσβεύει.

Εμείς θα συνεχίσουμε να έχουμε ως μέλημα το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή. Εντός και εκτός έδρας. Τα καλύτερα έρχονται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News