Σάββατο γεμάτο μπάλα στην Γ' Εθνική

Ποδόσφαιρο
Σάββατο γεμάτο μπάλα στην Γ' Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάββατο γεμάτο ποδόσφαιρο είναι το σημερινό για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με όλα τα παιχνίδια του 5ου ομίλου να διεξάγονται σήμερα, όπως είχε εξ' αρχής προγραμματιστεί λόγω του ότι την Κυριακή πέφτει η Εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυνατά παιχνίδια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Πολύ δύσκολη έξοδο έχει ο πρωτοπόρος Γιούχτας στον Κορυδαλλό με την Προοδευτική, στο πρώτο παιχνίδι εκτός Κρήτης για τους Αρχανιώτες. Η αποστολή αναχώρησε χθες βράδυ για Πειραιά, με το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, τον Δομήνικο Πλουσή, να βρίσκεται στη διάθεση του Μηνά Πίτσου σε αντίθεση με τον Κουσίδη, που υπέστη τράβηγμα στην τελευταία προπόνηση και δεν ταξίδεψε με τον Γιούχτα.

Στο Ατσαλένιο ο ΠΟΑ θέλει να επιστρέψει φορτσάτος στο πρωτάθλημα μετά το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής και με την ψυχολογία υπέρ του θα φιλοξενήσει τον Αμπελακιακό Σαλαμίνας. Σε κρητικό έδαφος γίνονται όμως άλλα δύο σπουδαία παιχνίδια. Στην Επισκοπή η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει τον Εθνικό ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας παίζοντας για ακόμη ένα ματς ως γηπεδούχος στη Νεάπολη θα κοντραριστεί με το Κερατσίνι, που αποτελεί ευχάριστη έκπληξη και συγκατοικεί με τον Γιούχτα στην κορυφή. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής είναι:

Σάββατο (15:00)

*ΠΟΑ-Αμπελακιακός (γηπ. ΠΟΑ): Ταμπουρατζής, Φραγκιαδάκης, Καφεσάκης (Λασιθίου), παρ: Αλογδιανάκης (Χανίων).

*Ατρόμητος Πειραιά-Ιωνικός (γηπ. Μελισσουργού): Τζαμουτζαντώνης (Χίου), Καραγιαννίδης, Χιόνης (Αθηνών), παρ: Λιανός (Βοιωτίας).

*Επισκοπή-Εθνικός (γηπ. Θ.Βαρδινογιάννης): Πατεμτζής, Δασκαλάκης Α., Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου), παρ: Χατζηδάκης (Χανίων)

*Παλαιόχωρα-Νεάπολη (γηπ. Καντάνου): Κρασαγάκης, Ελευθεράκης, Σφακιανάκης Δ. (Ηρακλείου), παρ: Δελήμπασης (Ρεθύμνου).

*ΟΦΙ-Κερατσίνι (γηπ. Νεάπολης): Σταυρουλάκης, Φραγκιαδάκης, Λιοδάκης (Ρεθύμνου), παρ: Μαστορίδης (Ηρακλείου).

*Προοδευτική-Γιούχτας (γηπ. Νίκαιας): Ντάουλας, Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), Κότορος (Δωδ/νήσου), παρ: Θεοδωρόπουλος (Κορινθίας).

Ρεπό: ΣΥΝΚΑ Χανίων

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Γιούχτας      10

2.Κερατσίνι      10

3.Εθνικός      9

4.ΟΦ Ιεράπετρας      8

5.ΠΟΑ      7

6.Επισκοπή      6

7.Ιωνικός      4

8.ΣΥΝΚΑ      4

9.Ατρόμητος Π.      4

10.Αμπελακιακός      3

11.Παλαιόχωρα      1            

12.Νεάπολη      1

13.Προοδευτική      0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News