Ετοιμάζονται νέες εκπλήξεις στο Ατσαλένιο

Ποδόσφαιρο
Ετοιμάζονται νέες εκπλήξεις στο Ατσαλένιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε άλλη μία ποδοσφαιρική γιορτή θέλει να μετατρέψει ο ΠΟΑ το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αμπελακιακό στο Ατσαλένιο, επιφυλάσσοντας νέες εκπλήξεις για τον φίλαθλο κόσμο.

Η διοίκηση της ομάδας σε ανακοίνωση-κάλεσμα προς τους φίλους του ΠΟΑ αναφέρει τα εξής: «ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙΣ; Η ώρα πλησιάζει! Το ραντεβού με τoν Αμπελακιακό Σαλαμίνας (Σάββατο 27/10, 15:00) φτάνει και σας περιμένουμε στο γήπεδο του Ατσαλένιου να φωνάξουμε και να στηρίξουμε όλοι μαζί την αγαπημένη μας ομάδα. Όπως μόνο εμείς μπορούμε και ξέρουμε!. Η διοίκηση του ΠΟΑ έχει ετοιμάσει για ακόμα μία φορά πολλές εκπλήξεις για όλους, ελάτε να γιορτάσουμε το ποδόσφαιρο! Ο ΠΟΑ είναι ο κόσμος του! ΕΣΥ! Ραντεβού στο Ατσαλένιο!».

Ο προπονητής του ΠΟΑ Μανόλης Σκύβαλος εφιστά την προσοχή για το παιχνίδι που έρχεται, καθώς ο Αμπελακιακός μπορεί να μην είναι το μεγάλο όνομα της Γ’ Εθνικής όμως το γεγονός ότι θα παίξει χωρίς άγχος, κάνει το έργο των γηπεδούχων δυσκολότερο.

Να τονίσουμε επίσης ότι στην ομάδα της Σαλαμίνας αγωνίζεται κι ένα παιδί του ΠΟΑ, ο Κωνσταντίνος Λέλεκας, που έχει μετακομίσει στην πρωτεύουσα λόγω σπουδών. Στη διάθεση του Σκύβαλου για το αυριανό παιχνίδι δεν θα βρίσκονται ο τραυματίας Καρλίτο και ο τιμωρημένος Χατζηανδρέου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News