Γ Εθνική

Συμφώνησε με Πλουσή ο Γιούχτας!

Εδώ και καιρό το έλεγαν στον Γιούχτα ότι θα κινηθούν για μεταγραφική ενίσχυση μέχρι τη λήξη της προθεσμίας (31 Οκτωβρίου), κάτι που ήταν περισσότερο αναγκαίο μετά τις αποχωρήσεις των Ανωγειανάκη και Σακλαμάκη.

Η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ αναζήτησαν έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να δώσει λύσεις στην μεσαία γραμμή και βρήκαν αυτό που έψαχναν στο πρόσωπο του Δομήνικου Πλουσή. Ο 30χρονος μεσοαμυντικός είχε πάει στα μέσα Σεπτέμβρη στον ΠΑΝΟΜ και είχε αγωνιστεί φέτος για λίγους αγώνες με την ομάδα των Μαλίων στην Α1 ΕΠΣΗ, απ' όπου αποχωρεί μετά την προοπτική που του δίνει ο Γιούχτας για να επιστρέψει στην Γ' Εθνική, ένα πρωτάθλημα που το γνωρίζει πολύ καλά.

Στο παρελθόν ο Δομήνικος Πλουσής, έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Χερσόνησο, Αετό Ανωγείων (από όπου και κατάγεται), Άγιο Δημήτριο, Χαϊδάρι, Ρούβα, ΠΟΑ, Μοσχάτο, Ερμή Ζωνιανών και Ολυμπιακό Βόλου.

Εφόσον πάνε όλα καλά με το δελτίο του, θα είναι στη διάθεση του Μηνά Πίτσου στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Προοδευτική. Σε αυτό το ματς δεν θα αγωνιστεί ο Ραπτάκης, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Σχόλια