Γ Εθνική

Πίτσος: "Άκουσα την επόπτη να φωνάζει για πέναλτι"

Έντονα είναι τα παράπονα του Γιούχτα για τις δύο περιπτώσεις πέναλτι στο α’ ημίχρονο του κρητικού ντέρμπι με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Ο προπονητής της ομάδας των Αρχανών, Μηνάς Πίτσος, αναφέρθηκε μάλιστα και στην βοηθό κ. Κομισοπούλου, λέγοντας χαρακτηριστικά μετά το ματς: «Σήμερα έπαιξαν δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΙ είναι μια ομάδα που χρειάζεται απόλυτη προσοχή. Θέλω να ξαναδώ στο video τις φάσεις με τα πέναλτι. Ιδιαίτερα στην ανατροπή του Κασσωτάκη, εγώ άκουσα την επόπτη να φωνάζει για πέναλτι. Ο ΟΦΙ είχε φάσεις, με τις αποκρούσεις του Κόλλια να κρατούν το μηδέν, όμως κι εμείς παρουσιαστήκαμε διαβασμένοι».

Ο προπονητής του ΟΦΙ Γιάννης Μάγγος ανέφερε από την πλευρά του: «Έγινε ένα ματς διαφήμιση αλλά εμείς αδικούμαστε από το σκορ. Βάσει ευκαιριών, θα μπορούσαμε να νικήσουμε με μεγάλη ευκολία. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Γιούχτα για τη φιλοξενία αλλά έγινε ένα επεισόδιο στο τέλος που προσβάλει την οικογένεια του Γιούχτα».

*Η κερκίδα ήταν κατάμεστη στις Αρχάνες ενώ το παρών έδωσαν και 150 περίπου φίλοι του ΟΦΙ, που ήταν πολύ εκδηλωτικοί με συνθήματα και τρομπέτα. Στο φινάλε κάποιος τα έβαλε με τον Ρουμπάκη, υπήρξαν αντεγκλήσεις αλλά το επεισόδιο ουσιαστικά έληξε εν τη γενέσει του και οι φίλοι του ΟΦΙ αποχώρησαν ομαλά.

Δείτε το video από τις Αρχάνες όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή EXTRA SPORT της ΚΡΗΤΗ TV:

Σχόλια