Στην πόρτα της εξόδου ο Μύρων Ανωγειανάκης

Ποδόσφαιρο
Στην πόρτα της εξόδου ο Μύρων Ανωγειανάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχεδόν σίγουρη είναι και τρίτη αποχώρηση από τον Γιούχτα καθώς μετά τους Δημαράκη και Σακλαμάκη, στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Μύρων Ανωγειανάκης!

Ο 27χρονος μέσος ζήτησε να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα καθώς λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, του είναι δύσκολο να ακολουθεί σε απόλυτο βαθμό το πρόγραμμα και γι’ αυτό έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες συζητήσεις με την διοίκηση. Από την άλλη πλευρά η επιθυμία του Γιούχτα είναι ο Ανωγειανάκης να μην μείνει ελεύθερος και βρίσκεται συζητήσεις με ομάδες της Α1 ΕΠΣΗ για την παραχώρησή του.

Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή είναι ο ΠΑΟ Κρουσώνα και οι Μοίρες, όπου και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα τους. Ανεξάρτητα από την αποχώρηση Ανωγειανάκη, στον Γιούχτα βρίσκονται σε κάποιες επαφές μεταγραφικού χαρακτήρα, προκειμένου να θωρακίσουν την ομάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έτσι είναι πολύ πιθανό μετά τις τρεις αποχωρήσεις να υπάρξουν και μεταγραφικές προσθήκες μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου στις 31 Οκτωβρίου.

Στα αγωνιστικά, σήμερα ο Γιούχτας αγωνίζεται στο Κύπελλο ΕΠΣΗ στην Τύλισο με την ομώνυμη ομάδα, ωστόσο το βάρος είναι στο πρωτάθλημα και στο σπουδαίο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Έτσι ο Μηνάς Πίτσος αναμένεται σήμερα να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές που έχουν σηκώσει το βάρος στα μέχρι τώρα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News