Γ Εθνική

Παρουσίαση Γιούχτα σε στυλ επαγγελματικό!

Με σταθερά βήματα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, ο Γιούχτας πλέον βαδίζει σε νέα πρότυπα, που θα ζήλευαν ομάδες ακόμα και επαγγελματικών κατηγοριών.

Το εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, έρχεται να «δέσει» με την σπουδαία προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση, ο πρόεδρος Νίκος Μπουνάκης και όλα τα στελέχη του συλλόγου, για να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο προφίλ για την ομάδα. Αυτό επιβεβαιώθηκε και χθες, στην επίσημη παρουσίαση του Γιούχτα και στην εκδήλωση που έγινε προς τιμήν των χορηγών στο κτήμα «Αναδρομές».

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου και άλλων τοπικών και αθλητικών φορέων, ο Γιούχτας δείχνει ότι έχει μπει σε νέα μονοπάτια με προοπτική και αισιοδοξία για το μέλλον.

Δημιουργία αθλητικού κέντρου

Πάντως, από τις τοποθετήσεις που έγιναν, ξεχώρισε αυτή του Περιφερειάρχη Κρήτης, ο οποίος έκανε λόγο γα δημιουργία αθλητικού κέντρου σε μια έκταση που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο και ενδείκνυται για ένα τέτοιο μεγαλόπνοο έργο.

Η διοίκηση παρουσίασε τις νέες φανέλες της ομάδας και στη συνέχεια όλοι οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση του Γιούχτα έγιναν μια αγκαλιά, δείχνοντας ότι το οικογενειακό κλίμα είναι η μεγάλη δύναμη τους.

Ασφαλώς, στάλθηκε και το μήνυμα ότι σε αυτή την προσπάθεια, το σωματείο δεν θέλει μαζί του μόνο τους χορηγούς και τους φορείς αλλά πάνω απ' όλα την κοινωνία των Αρχανών αλλά και το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου. Άλλωστε, στις Αρχάνες έχει δημιουργηθεί ένα γήπεδο παλατάκι, το οποίο προσφέρει όλες τις ανέσεις για όποιον θέλει να απολαύσει ποδόσφαιρο. Επίσης, όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση παρακολούθησαν ένα video με ιστορικά στοιχεία του Γιούχτα αλλά και εικόνες από το πρόσφατο παρελθόν.

Βέβαια, ξεχωριστές ήταν οι αναφορές στις υποδομές του Γιούχτα αλλά και στα υπόλοιπα τμήματα που διαθέτει το σωματείο πέραν του ποδοσφαίρου, όπως είναι το μπάσκετ, το βόλεϊ, το σκάκι κ.α.

Σχόλια