Τέλος από Γιούχτα Δημαράκης και Σακλαμάκης

Ποδόσφαιρο
Τέλος από Γιούχτα Δημαράκης και Σακλαμάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο αποχωρήσεις καταγράφονται στον Γιούχτα, με τον τερματοφύλακα Βαγγέλη Δημαράκη και τον επιθετικό Σαράντο Σακλαμάκη να αποτελούν παρελθόν. Ο Δημαράκης είχε εκφράσει τις προηγούμενες ημέρες την επιθυμία να φύγει και μίλησε με τη διοίκηση.

Χθες ανακοίνωσε το αντίο του στον Γιούχτα, γράφοντας στην προσωπική του σελίδα: ««Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν! Φεύγω με το κεφάλι ψηλά γιατί πιστεύω ότι έδωσα τα πάντα γι’ αυτήν την ομάδα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου για την ιστορία που γράψαμε πέρυσι μέσα στο γήπεδο και τις ωραίες στιγμές έξω από αυτό… Ήθελα και δημόσια να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην Διοίκηση της ομάδας του ΓΙΟΥΧΤΑ! Πραγματικά σπανίζουν τέτοιες Διοικήσεις!! Επίσης θέλω να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου και στο τεχνικό team καλή συνέχεια εύχομαι να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας!! Εύχομαι ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου για αυτήν την ομάδα! Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη κ για τις στιγμές που έζησα σε κάθε γήπεδο που παίζαμε! Είναι και αλλά πολλά που θα ήθελα να γράψω όμως καλύτερα είναι να φεύγεις όπως πρέπει… Ο Γιούχτας είναι πάνω απ´ όλα! Εις το επανιδείν!!!».

Όσον αφορά τον Σακλαμάκη, δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής και επιστρέφει στον Αλμυρό για να αγωνιστεί και φέτος στην Α1 ΕΠΣΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News