ΣΦ ΠΟΑ: "Ήρθε η ώρα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας..."

Ποδόσφαιρο
ΣΦ ΠΟΑ: "Ήρθε η ώρα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάλεσμα στον κόσμο για να βρεθεί την Κυριακή στο Ατσαλένιο...

O ΣΦ ΠΟΑ κάνει το δικό του κάλεσμα για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του προσφυγικού προαστίου που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο του Ατσαλένιου...

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Μετά από ένα ιδανικό ξεκίνημα, στο τρέχον πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τέσσερις βαθμούς ήδη στο ‘’σακούλι’’ μας, ήρθε η στιγμή να δώσουμε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας, με αντίπαλο ένα ιστορικό σωματείο της χώρας μας, την ομάδα της Προοδευτικής !

Το τι εστί Προοδευτική, το πόσο βαριά φανέλα κουβαλάει, το πόσο μεγάλη ποδοσφαιρική ιστορία την διέπει, λίγο πολύ είναι γνωστά σε όλους εκείνους που ασχολούνται με το εγχώριο ποδόσφαιρο.

Άρα, ο βαθμός δυσκολίας πολύ υψηλός, πόσο μάλλον όταν δεν έχει κάνει καθόλου καλό ξεκίνημα με μηδέν βαθμούς παθητικό, πόσο μάλλον όταν μόλις εχθές άλλαξε προπονητή (με ότι αυτό συνεπάγεται) αλλά και με την ενίσχυση του ρόστερ της ταυτόχρονα, πόσο μάλλον όταν θα αναζητήσει διακαώς βαθμούς όπου και να παίζει από εδώ και στο εξής

Οπότε, η προσοχή που απαιτείται, είναι υπέρ του δέοντος μεγάλη, από το πρώτο λεπτό μέχρι και το σφύριγμα της λήξης

Σε αυτό λοιπόν παιχνίδι -‘’παγίδα’’, άπαντες πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση ώστε να μην πεταχτεί στο καλάθι των αχρήστων, η μέχρι τώρα θετικότατη προσπάθεια και συγκομιδή που έχει καταφέρει η αγαπημένη μας ομάδα !

Πραγματικά σεβόμενοι, το εν λόγω σωματείο της Προοδευτικής, επιβάλλεται να βγούμε νικητές γιατί πάντοτε είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε της δική μας ιστορία και υπερηφάνεια, στα τόσα χρόνια καταγραφής τους, στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας και όχι μόνο !

Επιβάλλεται να βγούμε νικητές υπερασπίζοντας με υπέρτατο ζήλο τον ποδοσφαιρικό μας εγωισμό, επιβάλλεται να βγούμε νικητές γιατί θα μας δώσει καθοριστικές δόσεις αισιοδοξίας για την δύσκολη συνέχεια.

Σε αυτή όμως την δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλεται, είτε από την νέα και ελπιδοφόρα Διοίκηση, είτε από το αμιγώς αγωνιστικό/προπονητικό τμήμα του Π.Ο.Α μας, επιβάλλεται επίσης η στήριξη, το χειροκρότημα αλλά και η ώθηση προς την νίκη, απ' όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της πόλης μας, πέρα από τα στενά όρια του προαστίου του Ατσαλένιου.

Επιθυμούμε την στήριξη όλων των φίλων του Π.Ο.Α μας, παλιούς και νέους, εντός και εκτός προαστίου, καθώς και όλων των φιλάθλων της πόλης του Ηρακλείου γενικότερα.

Είναι παρά πολύ σημαντικό, όλη αυτή η νέα προσπάθεια που γίνεται, να πλαισιωθεί από την στήριξη αλλά κυρίως από την παρουσία όλων μας, για αυτό το υπέροχο σωματείο που κοσμεί το Ηράκλειο.

Η παρουσία λοιπόν όλων μας, είναι το κύριο αλλά και καίριο συστατικό που θα μας δυναμώσει ακόμα περισσότερο ώστε κάποια στιγμή να αγγίξουμε . . . . το όνειρο . . . για λίγο ακόμα πιο ψηλά !"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News