Κοντά στον Γιούχτα ο Μιχάλης Αλμπαντάκης

Ποδόσφαιρο
Κοντά στον Γιούχτα ο Μιχάλης Αλμπαντάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γνωστός για τα φίλαθλά του αισθήματα, ο γνωστός επιχειρηματίας και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Cretan Mill, ο Μιχάλης Αλμπαντάκης, δε θα μπορούσε να μη στηρίξει μια ακόμη σπουδαία προσπάθεια που γίνεται φέτος σε μια από τις ιστορικές ομάδες του νομού Ηρακλείου.

Ο λόγος για την ομάδα του Γιούχτα, η οποία με «νέο αίμα» στη διοίκηση της, έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές στο πρωτάθλημα. Ο Μιχάλης Αλμπαντάκης λοιπόν, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Γιούχτας στην Γ' Εθνική, αποδεικνύοντας έμπρακτα - μέσα από την παρουσία του - ότι είναι κοντά στον σύλλογο, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την επιχειρηματική του δραστηριότητα,  η οποία είναι ιδιαίτερα έντονη πλέον, μετά το νέο μεγάλο επιχειρηματικό του βήμα στο χώρο του ελαιολάδου.

Έκανε μάλιστα και... κερκίδα με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Μπουνάκη, απολαμβάνοντας από κοντά τη νίκη της ομάδας των Αρχανών, που επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού, δίνοντας την πρώτη ποδοσφαιρική της παράσταση για φέτος, μπροστά στο κοινό της!

Η παρουσία Αλμπαντάκη αλλά και η γεμάτη κερκίδα στο πλευρό του Γιούχτα, δείχνουν περίτρανα ότι κάτι αλλάζει φέτος στις Αρχάνες, γεμίζοντας με αισιοδοξία τους ανθρώπους του Γιούχτα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News