Γ Εθνική

Πίτσος: «Διαθέτουμε μια σοβαρή ομάδα»

Ιδανική εξέλιξη είχε το πρώτο παιχνίδι του Γιούχτα στις Αρχάνες. Πολύς κόσμος στην κερκίδα, όμορφο ποδόσφαιρο και νέο τρίποντο με 2-0 επί του Ιωνικού!

Αυτά ήταν τα στοιχεία που υπέγραψαν το ματς, με την ομάδα του Μηνά Πίτσου να είναι η μοναδική με δύο νίκες στον πρωτάθλημα! Ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο ο Γιούχτας συνδύασε θέαμα με ουσία απέναντι σε μια ομάδα επηρεασμένη από τα προβλήματα των τελευταίων ημερών.

Μετά το παιχνίδι ο Μηνάς Πίτσος μίλησε με ικανοποίηση για την ομάδα του ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στον φίλαθλο κόσμο:

«Μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου για την τεράστια νίκη. Είχαμε δουλέψει και είχαμε αναλύσει τον αντίπαλο και αυτά βγήκαν στο γήπεδο. Είναι μεγάλη η χαρά όταν κερδίζεις μια τέτοια ιστορική ομάδα όπως ο Ιωνικός και του εύχομαι να βρει το δρόμο του. Κι εμείς δείξαμε ότι διαθέτουμε μια σοβαρή ομάδα και θα είμαστε πολύ δύσκολος αντίπαλος για όλους. Σίγουρα ευχαριστήσαμε και τον κόσμο μας που ήταν κοντά μας και τους υπόσχομαι ότι θα βλέπουν κάθε Κυριακή μια ομάδα που θα δίνει τη μάχη της».

Σχόλια