Την Πέμπτη τελικά υποδέχεται τον Απόλλων Πόντου ο Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Την Πέμπτη τελικά υποδέχεται τον Απόλλων Πόντου ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα δεδομένα για τον Ηρόδοτο σχετικά με το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, άλλαξε μέρα και έδρα για τον αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί τελικά την Πέμπτη 27/9 (16:30) στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού αναφέρει χαρακτηριστικά στη σχετική ενημέρωση, απευθύνοντας κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο: «Αλλαγή ημέρας, αλλαγή έδρας! Ραντεβού με την ιστορία... Εμείς θα είμαστε όλοι εκεί..! Εσείς; Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, Ηρόδοτος-Απόλλων Πόντου».

Η προετοιμασία συνεχίζεται με προπόνηση, ενώ έχει επανέλθει η ηρεμία μετά την αποχή που έγινε και τη συζήτηση που ακολούθησε με τους διοικούντες. Οι ποδοσφαιριστές του Μανόλη Παπαματθαιάκη θέλουν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων.

Άλλωστε, οι εξελίξεις σε διοικητικό και μετοχικό επίπεδο φαίνεται ότι θα δρομολογηθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Για μεθαύριο Τετάρτη έχει συγκληθεί και έκτακτη γενική συνέλευση από τον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο, όπου μοναδικό θέμα θα είναι η προσπάθεια για τη σύσταση της ΠΑΕ. Ο Στέλιος Σωκιανός και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής θα ενημερώσουν για την πορεία των συζητήσεων και την προοπτική που υπάρχει αυτή τη χρονική στιγμή.

Επίσης, θα συζητηθούν κι όλες οι λεπτομέρειες από την τελευταία συνεδρίαση της Football League, όπου έγινε ενημέρωση για τα πιθανά έσοδα των ΠΑΕ από τα τηλεοπτικά και το χορηγικό πρόγραμμα. Όλα αυτά συνθέτουν το... παζλ για τις επόμενες αποφάσεις στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, με την αγωνία όλων να είναι στα ύψη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News