Πρόβα τζενεράλε για Γιούχτα με Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Πρόβα τζενεράλε για Γιούχτα με Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως άρχισε τα φιλικά προετοιμασίας, έτσι και θα τα τελειώσει ο Γιούχτας μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής. Οι Αρχανιώτες θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στις 16:30 στο Παγκρήτιο τον Γιούχτα, σε μια πολύ δυνατή πρόβα τζενεράλε ενόψει πρωταθλήματος.

Ο Μηνάς Πίτσος σίγουρα περιμένει από την ομάδα του στο τελευταίο φιλικό να δείξει υψηλό βαθμό ετοιμότητας ενώ θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Μύρων Ανωγειανάκης, που είχε τραυματιστεί στο Super Cup του περασμένου Αυγούστου, κάνει αγώνα δρόμου από την πλευρά του για να μπορέσει να είναι στη διάθεση του προπονητή του στο πρώτο ματς πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιουχτας είχε κλείσει αρχικά φιλικό με τον ΟΦΙ (θα έπαιζαν το Σάββατο στο στάδιο Νεάπολης) όμως αναβλήθηκε, όμως αναβλήθηκε λόγω της πρόκρισης των Ιεραπετριτών στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αναβολή είναι δικαιολογημένη, αφού οι Λασιθιώτες την προσεχή Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου θα παίξουν με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στο Παγκρήτιο Στάδιο, στην κρητική μονομαχία της 1ης αγωνιστικής των ομίλων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News