Παρελθόν ο Στεφανόνι από τον ΠΟΑ!

Ποδόσφαιρο
Παρελθόν ο Στεφανόνι από τον ΠΟΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δέκα ημέρες περίπου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και ο ΠΟΑ χάνει έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή, με τον επιθετικό Μανουέλ Στεφανόνι να αποτελεί παρελθόν.

Ο Ιταλός παίκτης, που είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς αλλά και προσωπικά θέματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το σύλλογο του Ατσαλένιου. Λόγω του ότι πάντως ήταν ένας παίκτης από τον οποίο οι άνθρωποι του ΠΟΑ περίμεναν ουσιαστικές βοήθειες στην επιθετική γραμμή, κάνει πλέον πιο επιτακτική ανάγκη ώστε να αποκτηθεί ένας επιθετικός.

Την ίδια ώρα και ο Άλαν Γκούρι βρίσκεται εκτός προετοιμασίας καθώς έχει χτυπήσει στο μετατάρσιο και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ο χρόνος αποθεραπείας του. Ουσιαστικά ο ΠΟΑ έχει απομείνει με καθαρό φορ μόνο τον Καμπόσο και γίνονται προσπάθειες για άμεση μεταγραφική ενίσχυση. Από εκεί και πέρα, το τελευταίο φιλικό για τους «πράσινους» προγραμματίστηκε την Κυριακή στο Ατσαλένιο με αντίπαλο τον ΑΟΑΝ. Σε αυτό θα αγωνιστεί ο Φραγκιαδάκης, που το περασμένο Σάββατο δεν είχε πάει στη Σαντορίνη λόγω υποχρεώσεων. Όσον αφορά τον Χατζηανδρέου βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επιστροφής του στην ομάδα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News