default-image

Τα μάτια των ομάδων της Γ’ Εθνικής στην κλήρωση

Ποδόσφαιρο
Τα μάτια των ομάδων της Γ’ Εθνικής στην κλήρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έχει ήδη επικεντρώσει το ενδιαφέρον λόγω της... περιπετειώδους συγκρότησης των ομίλων, με αποτέλεσμα αρκετά σωματεία της Πελοποννήσου να απειλούν με αποχώρηση, επειδή τους έβαλαν στον ίδιο όμιλο μαζί με τα Δωδεκάνησα.

Για τις ομάδες της Κρήτης δεν υπήρξε κάποιο... απρόοπτο, αφού μπήκαν σε όμιλο 13 ομάδων μαζί με τις ομάδες του Πειραιά, όπως ήταν και ο αρχικός σχεδιασμός. Άρα στον 5ο όμιλο που δεν υπήρξαν αρνητικές εκπλήξεις συμμετέχουν τα εξής σωματεία: ΠΟΑ, Γιούχτας, Παλαιόχωρα, ΣΥΝΚΑ, Επισκοπή, Ο.Φ. Ιεράπετρας, Α.Ε. Νεάπολης (Κρήτη), Εθνικός Πειραιά, Προοδευτική, Κερατσίνι, Ιωνικός, Ατρόμητος Πειραιά και Αμπελακιακός (Πειραιάς).

Όπως έχει ανακοινώσει επίσημα η ΕΠΟ, η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15:00 στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας στο πάρκο Γουδή. Έτσι όλα τα βλέμματα των ομάδων στρέφονται σήμερα στην ΕΠΟ. Όσον αφορά την πρεμιέρα των αγώνων, έχει οριστεί στις 30 Σεπτεμβρίου, παίρνοντας μετάθεση από τις 23 που ήταν η αρχική ημερομηνία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News