Ανοιχτές κεραίες για μεταγραφή στον ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Ανοιχτές κεραίες για μεταγραφή στον ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προετοιμασία του ΠΟΑ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, με στόχο να υπάρχει ετοιμότητα για την έναρξη του πρωταθλήματος στο τέλος του μήνα.

Βάσει του αρχικού προγραμματισμού από την τεχνική ηγεσία, στόχος είναι να υπάρχει η απαραίτητη φρεσκάδα στα πρώτα επίσημα παιχνίδια. Έτσι, στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό στόχος είναι να… αποτυπωθεί στο χορτάρι ένα δείγμα γραφής, όμως η δουλειά θα συνεχιστεί κι από κει και μετά.

Από κει και πέρα, στην ομάδα του Ατσαλένιου έχουν ανοιχτές… κεραίες σε μεταγραφικό επίπεδο, για την περίπτωση που θα προκύψει κάτι ενδιαφέρον. Βέβαια, τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί και η αξιολόγηση του ρόστερ από τον Μανόλη Σκύβαλο, για τις θέσεις που ίσως υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης. Με τα τωρινά δεδομένα πάντως, αν αποκτηθεί ποδοσφαιριστής θα είναι για την μεσοεπιθετική γραμμή.

Επιπλέον, στον ΠΟΑ περιμένουν το επόμενο διάστημα να υπάρχουν και περισσότερες επιλογές εκ των έσω, αφού οι Ρωμανάκης και Χατζηανδρέου θα δώσουν σημαντικές λύσεις, όταν είναι στο 100% μετά τους τραυματισμούς τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News