Γ Εθνική

Παρελθόν ο Πουλάκης από τον Γιούχτα

Δεν θα συνεχίσει στον Γιούχτα ο Βαγγέλης Πουλάκης, παρότι εντάχθηκε στην ομάδα των Αρχανών τις πρώτες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Ο έμπειρος μέσος ενημέρωσε τους διοικούντες ότι προέκυψαν κάποια νέα δεδομένα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, που δεν του επιτρέπουν να είναι συνεπής. Έτσι, αποτελεί παρελθόν από το συγκρότημα του Μηνά Πίτσου και αναζητά τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του.

Από την άλλη, ο προπονητής του Γιούχτα όλα δείχνουν ότι δε θα αναζητήσει παίκτη για τη μεσαία γραμμή, αφού οι επιλογές έχουν αυξηθεί με την πρόσφατη απόκτηση του Στρατάκη. Βέβαια, για την θέση του ανασταλτικού μέσου υπάρχουν και οι Ζαχαράκης, Μανουσάκης, με αποτέλεσμα να μην είναι άμεση η ανάγκη ενίσχυσης.

Αντίθετα, για την επίθεση οι «πράσινοι» έχουν ανοιχτές… κεραίας, αναζητώντας ένα ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες. Ο Πίτσος έχει ρίξει… δίχτυα για ένα κλασσικό στράικερ περιοχής, με κύριο χαρακτηριστικό το ύψος και τη δύναμη. Αν βρεθεί παίκτης με αυτό το προφίλ, θα συμπληρώσει ιδανικά τους Ηλιόπουλο, Σακλαμάκη και Κουσίδη, που κυρίως χαρακτηρίζονται από ταχύτητα και ευελιξία στο παιχνίδι τους.

Σε αγωνιστικό επίπεδο τέλος, η προετοιμασία της αρχανιώτικης ομάδας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Στην τεχνική ηγεσία υπάρχει ικανοποίηση, ενώ το Σάββατο θα υπάρχει η ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα, αφού ο Γιούχτας θα υποδεχθεί τον Ηρόδοτο σε ένα δυνατό φιλικό αγώνα.

Σχόλια