Μηνάς Πίτσος: «Θα γίνουν ακόμα 1-2 μεταγραφές»

Ποδόσφαιρο
Μηνάς Πίτσος: «Θα γίνουν ακόμα 1-2 μεταγραφές»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περίπου δύο εβδομάδες προετοιμασίας έχει συμπληρώσει ο Γιούχτας, με το κλίμα στις Αρχάνες να είναι αισιόδοξο γι’ αυτά που μπορεί να πετύχει τη νέα σεζόν η ομάδα στην Γ’ Εθνική. Μάλιστα η καθημερινότητα των δυνατών προπονήσεις σήμερα θα «σπάσει» καθώς θα γίνει το πρώτο φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο, με σέντρα στις 18:30.

Σίγουρα ο Γιούχτας έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του να διανύσει μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνουν και κάποιες μεταγραφικές κινήσεις ακόμα. Αυτό επεσήμανε και με δηλώσεις του στη «Νέα Κρήτη» ο προπονητής Μηνάς Πίτσος: «Μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας νομίζω ότι είμαστε σε θετικό δρόμο. Θεωρώ ωστόσο ότι θα πρέπει να γίνουν ακόμα 1-2 μεταγραφικές κινήσεις, κυρίως για να μεγαλώσει λίγο το ρόστερ. Το νέο πρωτάθλημα θα είναι μακρύ και δύσκολο και χρειάζεται να υπάρχουν περισσότερες λύσεις. Η ομάδα διαθέτει έμπειρους παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία αλλά θέλουμε κάτι ακόμα. Εκτιμώ ότι οπωσδήποτε θα πρέπει να έρθει ένας παίκτης ακόμα στη μεσαία γραμμή, να ενισχυθούμε στον άξονα και πιθανόν άλλος ένας στην επίθεση. Έχουμε χρόνο μπροστά μας να δούμε αυτές τις περιπτώσεις».

Στο σημερινό φιλικό με τον Εργοτέλη στη διάθεση του Μηνά Πίτσου βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές περιμένοντας σίγουρα να δει κάποια πράγματα στο γήπεδο από όσα δουλεύονται στις προπονήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News