Γ Εθνική

Μεγαλώνει και ομορφαίνει το γήπεδο των Αρχανών!

Σε εξέλιξη βρίσκονται στο γήπεδο των Αρχανών τα έργα προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος να μεγαλώσει κατά μήκος. Τα συνεργεία κάνουν τις απαραίτητες εργασίες πίσω από τα τέρματα και όταν αυτά ολοκληρωθούν, τότε το γήπεδο θα έχει μεγαλύτερο μήκος κατά αρκετά μέτρα.

Αυτή είναι μία από τις σημαντικές παρεμβάσεις που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στην έδρα του Γιούχτα, που έχει μετατραπεί σε παλατάκι. Εντυπωσιακός μάλιστα είναι πλέον και ο φωτισμός με τους προβολείς που έχουν τοποθετηθεί (φωτογραφία) και μπορεί άνετα να χρησιμοποιείται για βραδινές προπονήσεις και αγώνες.

Η ανάπλαση όμως δεν σταματά εκεί, καθώς σε παρακείμενο οικόπεδο προβλέπεται η δημιουργία ενός γηπέδου 11Χ11 με πλαστικό τάπητα, και πλέον θα γίνεται λόγος για ένα πληρέστατο αθλητικό κέντρο στις Αρχάνες.

Αναφορικά με την προετοιμασία, ο Μηνάς Πίτσος και οι ποδοσφαιριστές του δουλεύουν καθημερινά ενώ το Σάββατο δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγουν από τις σκληρές προπονήσεις με το πρώτο φιλικό απέναντι στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια