Επίσημη «πρώτη» σήμερα για τον ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Επίσημη «πρώτη» σήμερα για τον ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σημερινή ημέρα στο Ατσαλένιο θα έχει επίσημο χαρακτήρα, καθώς θα είναι η πρώτη ανοιχτή για φέτος για τον κόσμο του ΠΟΑ και τα ΜΜΕ.

Στις 18:30 θα γίνει ο αγιασμός, παρουσία σύσσωμης της ομάδας, του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης. Μάλιστα, το Δ.Σ. έχει κάνει μέσω ανακοίνωσης κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο για να δώσει δυναμικό παρών:

«Η νέα σεζόν άρχισε, ο ΠΟΑ έχει μπει σε μία νέα πορεία και σας θέλουμε δίπλα μας σε αυτή τη καινούργια προσπάθεια. Η διοίκηση του συλλόγου σάς προσκαλεί την προσεχή Παρασκευή (03/08) στις 18:30 στο γήπεδο του Ατσαλένιου όπου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή, για τον κόσμο και τα ΜΜΕ, προπόνηση και αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο ΠΟΑ αντλεί δύναμη από τον κόσμο του, είναι η κινητήριος δύναμή του και η παρουσία του είναι εχέγγυο για να προχωρά στο δρόμο των επιτυχιών. Σας περιμένουμε την Παρασκευή για να μας δώσετε ώθηση, να χειροκροτήσετε την ομάδα, να σταθείτε στο πλευρό της και να δείξουμε σε όλους τη δυναμική του ΠΟΑ! Ο ΠΟΑ είστε ΕΣΕΙΣ!».

Στα μεταγραφικά, χθες επισημοποιήθηκε η απόκτηση των δύο Ιταλών Ουμπέρτο Πισάνι και Μανουέλ Στεφανόνι ενώ συνεχίζονται οι επαφές για την απόκτηση δύο πρωτοκλασάτων παικτών στην επιθετική γραμμή.

Αύριο Σάββατο 4 Αυγούστου και ώρα 18:30 ο ΠΟΑ θα δώσει το πρώτο του φιλικό με αντίπαλο τον ΟΦ Ιεράπετρας στο Καλό Χωριό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News