Τους Ιταλούς Πισάνι και Στεφανόνι δοκιμάζει ο ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Τους Ιταλούς Πισάνι και Στεφανόνι δοκιμάζει ο ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΠΟΑ έχουν ρίξει για τα καλά τα δίχτυα τους στο εξωτερικό και μετά τον Καρλίτο που προέρχεται από τη Βραζιλία, αυτή τη φορά το Ατσαλένιο έχει αποκτήσει… Ιταλικό άρωμα!

Στις προπονήσεις του ΠΟΑ συμμετέχουν από χτες δύο Ιταλοί, ένας τερματοφύλακας και ένας επιθετικός, οι οποίοι θα περάσουν αυτή την εβδομάδα από το «μικροσκόπιο» του Μανόλη Σκύβαλου, με τις προοπτικές που τους συνοδεύουν να είναι πολύ καλές.

Ο τερματοφύλακας είναι ο ύψους 1.91μ. Ουμπέρτο Πισάνι, ο οποίος μάλιστα έχει ξαναπεράσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς πριν δύο χρόνια είχε αγωνιστεί στον Πιερικό. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα Ουνγκένι της Μολδαβίας και είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί, για να αποτελέσει το δίδυμο των γκολκίπερ του ΠΟΑ μαζί με τον Μανουσάκη, καθώς ο Παπαδάκης που υπερασπίστηκε πέρυσι τα γκολπόστ δύσκολα θα μείνει στο Ατσαλένιο.

Ο έτερος Ιταλός, ονόματι Μανόλο Στεφανόνι, αγωνιζόταν στην Δ' Κατηγορία της Ελβετίας, έχοντας μάλιστα σημειώσει αρκετά γκολ με την ομάδα του. Ο Μανόλης Σκύβαλος θα τον τσεκάρει διεξοδικά, θέλοντας η λύση στην επιθετική γραμμή να εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη και σιγουριά και να μην είναι μεταγραφή ρίσκου.

Όπως και να έχει, οι δύο Ιταλοί είναι δύο σοβαροί υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του ΠΟΑ, που θέλει μέσα στο επόμενο 10ήμερο να έχει κλείσει μεταγραφικά με την απόκτηση 4-5 ακόμα ποδοσφαιριστών, με ιδιαίτερη βαρύτητα να δίνεται στην επιθετική γραμμή…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News