Επίσημα στον ΠΟΑ ο Καραγκιοζίδης - Την Παρασκευή (3/8) η "ανοιχτή" προπόνηση

Ποδόσφαιρο
Επίσημα στον ΠΟΑ ο Καραγκιοζίδης - Την Παρασκευή (3/8) η "ανοιχτή" προπόνηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ είναι και επίσημα ο Χαράλαμπος Καραγκιοζίδης, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Ατσαλένιου. Την ίδια στιγμή εντύνωνται οι προσπάθειες για τη συμπλήρωση του ρόστερ της νέας περιόδου, ενώ από το μικροσκόπιο του Μανώλη Σκύβαλου περνούν τις τελευταίες ημέρες δύο Ιταλοί ποδοσφαιριστές. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας Ουμπέρτο Πισάνι καθώς και ένας ακόμα Ιταλός ονόματι Μανόλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΟΑ για την απόκτηση του Καραγκιοζίδη: "Ο ΠΟΑ ανακοινώνει με χαρά τη συμφωνία με τον Χαράλαμπο Καραγκιοζίδη, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα του Ατσαλένιου τη νέα σεζόν. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στη Γ' Εθνική με τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, συμμετείχε στις προπονήσεις του ΠΟΑ και πλέον είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του. Χαράλαμπε, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ατσαλένιου!".

Από κει και πέρα την ερχόμενη Παρασκευή στις 18:30 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας, ανοιχτή για τον κόσμο και τα ΜΜΕ, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ο αγιασμός της ομάδας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: "Η νέα σεζόν άρχισε, ο ΠΟΑ έχει μπει σε μία νέα πορεία και σας θέλουμε δίπλα μας σε αυτή τη καινούργια προσπάθεια. Η διοίκηση του συλλόγου σάς προσκαλεί την προσεχή Παρασκευή (03/08) στις 18:30 στο γήπεδο του Ατσαλένιου όπου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή, για τον κόσμο και τα ΜΜΕ, προπόνηση και αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο ΠΟΑ αντλεί δύναμη από τον κόσμο του, είναι η κινητήριος δύναμή του και η παρουσία του είναι εχέγγυο για να προχωρά στο δρόμο των επιτυχιών. Σας περιμένουμε την Παρασκευή για να μας δώσετε ώθηση, να χειροκροτήσετε την ομάδα, να σταθείτε στο πλευρό της και να δείξουμε σε όλους τη δυναμική του ΠΟΑ! Ο ΠΟΑ είστε ΕΣΕΙΣ!".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News