Η απάντηση Κορνάρου στη Νεάπολη

Ποδόσφαιρο
Η απάντηση Κορνάρου στη Νεάπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν προχώρησε η συνεργασία της Νεάπολης με τον προπονητή Λευτέρη Κορνάρο, με τον Ρεθυμνιώτη προπονητή να απαντά μέσω επιστολής του στην ανακοίνωση της λασιθιώτικης ομάδας.

Ο Λευτέρης Κορνάρος επισημαίνει ότι «δεν διαπραγματεύομαι ότι έχει να κάνει με το ήθος και την αξιοπρέπεια μου ως προπονητής και κυρίως ως άνθρωπος». Αναλυτικά:

«Με αφορμή την αποχώρηση μου από την ομάδα της ΑΕΝ αλλά και την ανακοίνωση της ομάδας προς το πρόσωπό μου θα ήθελα να ξεκαθαρίσω από την πλευρά μου τα εξής: Αρχικά, δεν διαπραγματεύομαι ότι έχει να κάνει με το ήθος και την αξιοπρέπεια μου ως προπονητής και κυρίως ως άνθρωπος. Στα 35 χρόνια της ζωής μου (και στα 10 της προπονητικής μου καριέρας) αποτελούν βασικό πυλώνα αξιών ως προς τον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι και λειτουργώ.

Δευτερευόντως, σε σχέση με τις διαφοροποιήσεις που όντως υπήρξαν σε πολλούς τομείς, προσωπικά δεν απαίτησα τίποτα παραπάνω από τα συμφωνηθέντα (οι τελικές εισηγήσεις μου ήταν στο πλαίσιο των εξ’ αρχής ορισθέντων) και τα αυτονόητα! Υπό τις, εκ των υστέρων, διαμορφωθείσες συνθήκες μου ήταν αδύνατο να δουλέψω όπως θεωρώ πως μπορώ!

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής για την θερμή υποδοχή της οποίας έτυχα. Τους εύχομαι να έχουν υγεία και καλή τύχη στο δύσκολο πρωτάθλημα της αγαπημένης τους ομάδας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Υγ. Μετά το πέρας 2 ημερών από την ανακοίνωση της ΑΕΝ, ίσως η εν λόγω επιστολή να φαίνεται ετεροχρονισμένη. Είναι σίγουρα όμως το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω ως ένδειξη αξιοπρέπειας, σεβασμού και πένθους προς τους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα τις προηγούμενες μέρες.

Ας έχουν καλό παράδεισο!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News