Πρώτη με Κερμενίδη  και Νηστικάκη για ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Πρώτη με Κερμενίδη  και Νηστικάκη για ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο θα πραγματοποιηθεί στο Ατσαλένιο η πρώτη προπόνηση του ΠΟΑ, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως ανεπίσημη και θα είναι κλειστή για τον κόσμο και τα ΜΜΕ.

Ωστόσο αναμένεται να δώσει το παρών και ο Νίκος Κερμενίδης που πέρυσι ήταν αντίπαλος του ΠΟΑ με τη φανέλα της Παλαιόχωρας και πλέον έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση του ΠΟΑ.

Ο 29χρονος μέσος (8άρι) αποτελεί προσωπική επιλογή του Μανόλη Σκύβαλου, γνωρίζοντάς τον καλά από την περσινή τους συνύπαρξη στα Χανιά, ο ένας ως προπονητής της Κ20 Πλατανιά και ο άλλος ως παίκτης της Παλαιόχωρας. Ο Κερμενίδης ήταν βασικό στέλεχος της χανιώτικης ομάδας (20 συμμετοχές-1 γκολ) και θα αποκτηθεί ως ελεύθερος από τον ΠΟΑ. Επίσης κατά το παρελθόν είχε χριστεί διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων.

Απόκτημα του ΠΟΑ πρέπει να θεωρείται και ο Παναγιώτης Νηστικάκης, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Ερμη Ζωνιανών. Ο 20χρονος αμυντικός πρόπερσι ήταν στην Κ19 του ΟΦΗ ενώ την προηγούμενη χρονιά είχε αγωνιστεί και πάλι σε επίπεδο Γ’ Εθνικής με τον ΠΑΟ Κρουσώνα.

Στην αυριανή «πρώτη» ο Μανόλης Σκύβαλος θα έχει στη διάθεσή του και αρκετά νέα παιδιά που αγωνίστηκαν πέρυσι στον Κεραυνό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News