Πανηγυρική «πρώτη» για Γιούχτα στις Αρχάνες!

Ποδόσφαιρο
Πανηγυρική «πρώτη» για Γιούχτα στις Αρχάνες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δρόμος της επιστροφής του Γιούχτα στην Γ’ Εθνική ξεκίνησε από σήμερα, με την πανηγυρική «πρώτη» προπόνηση στις Αρχάνες, με αρκετό κόσμο και φορείς της περιοχής στο γήπεδο-στολίδι που διαθέτει η ομάδα.

Ο αγιασμός τελέστηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Καττάρων κ.κ. Μακαρίου (εκ' του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων), πλαισιωμένου από τους ιερείς της ενορίας Αρχανών.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η νέα διοίκηση του σωματείου υπό την προεδρία του κ. Νίκου Μπουνάκη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης και ο δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων κ. Μανόλης Κοκοσάλης, στέλνοντας άπαντες το μήνυμα ώστε η νέα χρονιά να είναι χρονιά καταξίωσης στην Γ’ Εθνική για τον Γιούχτα.

Πολλά ήταν και τα νέα πρόσωπα, καθώς η πρώτη του Γιούχτα πραγματοποιήθηκε με 14 μεταγραφικά αποκτήματα να δίνουν το παρών! Όπως διακρίνονται και στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά αυτοί είναι οι: Κόλλιας, Σακλαμάκης, Ρουμπάκης, Τζανής, Κορτσινίδης, Ηλιόπουλος, Ραπτάκης, Πουλάκης, Κουσίδης, Γιαννόπουλος, Σπηλιωτάκης, Ζαχαράκης, Λογοθέτης και Τσάτσος.

Ο προπονητής Μηνάς Πίτσος θα έχει μαζί του στο τεχνικό τιμ τον άμεσο συνεργάτη του Άγγελο Κασσωτάκη, τον γυμναστή Κώστα Ρουμπάκη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Πέτρο Κυριακάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News