Γ Εθνική

Πανηγυρική «πρώτη» για Γιούχτα στις Αρχάνες!

Ο δρόμος της επιστροφής του Γιούχτα στην Γ’ Εθνική ξεκίνησε από σήμερα, με την πανηγυρική «πρώτη» προπόνηση στις Αρχάνες, με αρκετό κόσμο και φορείς της περιοχής στο γήπεδο-στολίδι που διαθέτει η ομάδα.

 

Ο αγιασμός τελέστηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Καττάρων κ.κ. Μακαρίου (εκ' του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων), πλαισιωμένου από τους ιερείς της ενορίας Αρχανών.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η νέα διοίκηση του σωματείου υπό την προεδρία του κ. Νίκου Μπουνάκη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης και ο δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων κ. Μανόλης Κοκοσάλης, στέλνοντας άπαντες το μήνυμα ώστε η νέα χρονιά να είναι χρονιά καταξίωσης στην Γ’ Εθνική για τον Γιούχτα.

Πολλά ήταν και τα νέα πρόσωπα, καθώς η πρώτη του Γιούχτα πραγματοποιήθηκε με 14 μεταγραφικά αποκτήματα να δίνουν το παρών! Όπως διακρίνονται και στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά αυτοί είναι οι: Κόλλιας, Σακλαμάκης, Ρουμπάκης, Τζανής, Κορτσινίδης, Ηλιόπουλος, Ραπτάκης, Πουλάκης, Κουσίδης, Γιαννόπουλος, Σπηλιωτάκης, Ζαχαράκης, Λογοθέτης και Τσάτσος.

Ο προπονητής Μηνάς Πίτσος θα έχει μαζί του στο τεχνικό τιμ τον άμεσο συνεργάτη του Άγγελο Κασσωτάκη, τον γυμναστή Κώστα Ρουμπάκη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Πέτρο Κυριακάκη.

Σχόλια