Γ Εθνική

Στα πράσινα του Γιούχτα και ο Μηνάς Τζανής!

Κάτοικος Αρχανών είναι και ο Μηνάς Τζανής, με τους «πράσινους» να προσθέτουν κι άλλη εμπειρία στο κέντρο της άμυνάς τους, καθώς ήδη είχαν αποκτήσει και τον Δημήτρη Ραπτάκη.

Έτσι με το δίδυμο Τζανή-Ραπτάκη οι Αρχανιώτες αισιοδοξούν ότι θα έχουν γρανιτένια άμυνα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ανακοίνωση Τζανή είναι η δεύτερη σημερινή μεταγραφή για την ομάδα του Μηνά Πίτσου μετά το Νίκο Κουσίδη, με τον σχεδιασμό να συνεχίζεται και ο σύλλογος να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη με υψηλές παραστάσεις.

Ο Μηνάς Τζανής πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του ΠΟΑ, ενώ οι προηγούμενες ομάδες του ήταν Εργοτέλης (πρωταθλητής Γ’ Εθνικής), Ερμής Ζωνιανών, Κισσαμικός (πρωταθλητής Γ’ Εθνικής), Ερμιονίδα, Ηρακλή Ψαχνών, Πλατανιάς, Διαγόρας και ΟΦΗ, έχοντας ξεκινήσει βέβαια την καριέρα του στο Ατσαλένιο όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του στον ΠΟΑ o δυναμικός αμυντικός ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω για όλα τον Πρόεδρο Γιάννη Καλέμπουμπα για την συνεργασία που είχα άλλη μια φορά μαζί του, τον Αντώνη Τσαϊνη που ήταν όλη τη χρόνια δίπλα στην ομάδα και μας στήριζε και προσωπικά εμένα, το Δ.Σ., τους προπονητές Μανώλη Σουτζή, Σταμάτη Μαματζάκη, Σάκη Ανδρεαδάκη, φυσικά όλους τους συμπαίκτες μου που μαζί πετύχαμε τον στόχο μας παρόλο τις δυσκολίες. Και τέλος να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του ΠΟΑ που ήταν δίπλα στην ομάδα και ειδικά κάποιους που δεν μας άφησαν μονούς ποτέ, ήταν κάθε φορά κοντά μας με την παρουσία τους. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!».

Σχόλια