default-image

Τέλος από το Ατσαλένιο Ρουμπάκης και Τριανταφύλλου

Ποδόσφαιρο
Τέλος από το Ατσαλένιο Ρουμπάκης και Τριανταφύλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπειτα από μια απόλυτα επιτυχημένη παρουσία στην ομάδα του ΠΟΑ, Μανώλης Ρουμπάκης και Τάσος Τριανταφύλλου αποτελούν παρελθόν από το Ατσαλένιο, καθώς όπως αποφασίστηκε από την πλειοψηφία της διοίκησης της ομάδας, η συνεργασία των δύο πλευρών δε θα ανανεωθεί.

Οι ιθύνοντες του ΠΟΑ αποφάσισαν λόγω αλλαγής φιλοσοφίας της ομάδας και με στόχο να χαμηλώσουν τον μέσο όρο ηλικίας των παικτών να μην γίνει πρόταση ανανέωσης στους δύο πολύπειρους ποδοσφαιριστές και έτσι οι δρόμοι τους με το συγκρότημα από το Ατσαλένιο χωρίζουν.

Έτσι, ο νέος τεχνικός της ομάδας Μανώλης Σκύβαλος σε συνεργασία με τη διοίκηση, αναζητούν λύσεις προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που αφήνουν οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν και ήδη στο κάδρο βρίσκονται παίκτες με την προσωπικότητα των Ρουμπάκη και Τριανταφύλλου.

Πάντως ο Μανώλη Σκύβαλος δε δείχνει να ανησυχεί για τις αποχωρήσεις, με τον ίδιο να δηλώνει αισιόδοξος ενόψει της νέας χρονιάς: «Θα δουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Έχουμε κάνει το σχεδιασμό μας για τη νέα χρονιά και πηγαίνει όπως θέλουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News