Γ Εθνική

Τελικές επαφές για τη σύσταση ΠΑΕ στον Ηρόδοτο

Ο Ηρόδοτος βρίσκεται μπροστά στη μεγάλη πρόκληση της Football League και τα πρώτα βήματα έχουν να κάνουν με τη σύσταση της ΠΑΕ.
Η ιστορική επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες δημιουργεί νέα δεδομένα και οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν πυρετωδώς τις τελευταίες ημέρες.
Η καθοριστική γενική συνέλευση προγραμματίζεται για τις 27 Ιουνίου ή το αργότερα στις αρχές Ιουλίου, ώστε ο σύλλογος της Νέας Αλικαρνασσού να μπει σε μια νέα ρότα. Ο πρόεδρος της ομάδας, Στέλιος Σωκιανός, έχει σειρά επαφών τις τελευταίες ημέρες, συζητώντας με ανθρώπους που θα μπορούσαν να συνταχθούν σ’ αυτή την προσπάθεια και φυσικά να προσφέρουν οικονομικά. Ανάλογα με το αποτέλεσμα αυτών των επαφών, θα αποφασίσει και ο ίδιος τι θα κάνει στο μέλλον.
Πάντως, πληροφορίες λένε ότι αν έχει λόγο και κομβικό ρόλο στη νέα εποχή, έχουν ήδη συζητηθεί κάποια δεδομένα με τους συνεργάτες του. Η παρουσία του Μανόλη Παπαματθαιάκη στην τεχνική ηγεσία είναι αδιαπραγμάτευτη, ενώ πολύ έντονο θα είναι το κρητικό στοιχείο στην κεντρική φιλοσοφία.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται λοιπόν να ξεκαθαρίσει το τοπίο και ο Ηρόδοτος θα πάει στην ιστορική γενική συνέλευση για τη σύσταση της ΠΑΕ με συγκεκριμένα δεδομένα. 

Σχόλια