Γ Εθνική

Για το τρόπαιο του κυπέλλου απέναντι στη Νίκη Βόλου ο ΟΦΙ

Ο ΟΦ Ιεράπετρας έχει σήμερα στις 17:30 ραντεβού με την ιστορία του, καθώς αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου στο Κερατσίνι στον τελικό του κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Όλη η Ιεράπετρα βρίσκεται στο πόδι, καθώς έχει οργανωθεί εκδρομή για τους φιλάθλους οι οποίοι θα βρίσκονται για μια ακόμα φορά στο πλευρό της ομάδας, δίνοντας το παρών σε ακόμα μια ιστορική ημέρα για το σωματείο.

Ο ΟΦΙεράπετρας θέλει να σηκώσει την κούπα του κυπέλλου, ολοκληρώνοντας έτσι μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά, με την παραμονή της ομάδας στη Γ Εθνική και την συμμετοχή σε στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Μάγγος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τον ίδιο να παρατάσσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της χρονιάς για τους «ασπρόμαυρους».

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΕΠΟ ο Μπακογιάννης του συνδέσμου Αθηνών, έχοντας βοηθούς του τους Γιαννίκο από τον Πειραιά και την Δέτση από την Αθήνα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Παστρωμάς από τη Δυτική Αττική.

Αναλυτικά:  ΟΦ Ιεράπετρας-Νίκη Βόλου: Μπακογιάννης (Αθηνών)
Βοηθοί: Γιαννίκος (Πειραιά) - Δέτση (Αθηνών)
Παρατηρητής: Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)

Σχόλια