Με τον Μανώλη Κονταρό η φιέστα του Ηροδότου

Ποδόσφαιρο
Με τον Μανώλη Κονταρό η φιέστα του Ηροδότου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Κυριακή ο Ηρόδοτος γιορτάζει την ιστορική επιστροφή του στη Football League και η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο του Ηρακλείου να βρεθεί στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, σε ένα πάρτι που θα στηθεί υπό τις μουσικές υποκρούσεις του Μανώλη Κονταρού και του Νεκτάριου Σαμόλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το βράδυ της Κυριακής είναι η μεγάλη στιγμή, η ώρα της επιστροφής μετά από 36 χρόνια στην Β’ Εθνική είναι γεγονός. Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ, το καμάρι της Αλικαρνασσού έχει το δικό του πάρτυ, τη δικιά του γιορτή και η πρόσκληση είναι για όλο τον κόσμο.

Μας γεμίζει χαρά και περηφάνια η φετινή πορεία της ομάδας και η τεράστια αυτή επιτυχία. Δεν υπάρχουν λόγια. Να είμαστε όλοι εκεί για να αποδώσουμε τα εύσημα στους μεγάλους πρωταγωνιστές. Πέρασε πολλά ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ τα τελευταία χρόνια αλλά στάθηκε όρθιος και πάντα με ψηλά το κεφάλι, γιατί τελικά η φανέλα αυτή είναι βαριά. Για την φετινή χρονιά όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ δεν ξεκίνησε με σκοπό την άνοδο. Ξεκίνησε να βάλει σωστές βάσεις για τα επόμενα χρόνια, δουλεύοντας κυρίως με δικά μας παιδιά. Όμως η σωστή δουλειά, η πειθαρχία, η ομάδα ,το σύνολο, η οικογένεια, η συλλογική προσπάθεια είναι μερικά από τα στοιχεία που οδήγησαν την ομάδα τόσο ψηλά. Η άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου, αντιμετωπίζοντας μάλιστα πολλές καλές αλλά και ιστορικές ομάδες και η δικαίωση της ομάδας μας μέσα από την διαδικασία των μπαράζ δείχνει ότι ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ άξιζε αυτή την μεγάλη επιστροφή μετά από 36 χρόνια. 

Ξέρουμε ότι έχουν μπει οι σωστές βάσεις στην ομάδα και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη. Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ επιστρέφει πρωταθλητής, δυνατότερος από ποτέ, συσπειρωμένος με τον κόσμο κοντά του και δίπλα του. Γιατί ο κόσμος και η ιστορία της ομάδας είναι τα δυνατά σημεία του Ηροδότου. Είναι η ώρα να χειροκροτήσουμε τους μεγάλους πρωταγωνιστές, που δεν τα παράτησαν ποτέ ακόμη και όταν βρέθηκαν στα δύσκολα. Και το αποτέλεσμα βέβαια τους δικαίωσε πανηγυρικά. 

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ είναι εδώ , έχουμε μεγάλη γιορτή στην Αλικαρνασσό και σας περιμένουμε όλους την Κυριακή το βράδυ στις 21:00 στην πλατεία του Αγίου Νικολάου να διασκεδάσουμε, να πανηγυρίσουμε και να θυμηθούμε τα παλιά. Αυτή η γιορτή είναι η δικιά μας γιορτή, για όσα ωραία έγιναν αυτή την χρονιά. Είναι η βραδιά του ΗΡΟΔΌΤΟΥ!!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News