Παράταση στην αγωνία, αισιοδοξία για δικαίωση στον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Παράταση στην αγωνία, αισιοδοξία για δικαίωση στον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς ο Ηρόδοτος δεν μπόρεσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Αήττητο Σπάτων, αφού γνώρισε την ήττα με 0-1. Ωστόσο, η άνοδος δεν έχει χαθεί για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού αφού ο Αστέρας Αμαλιάδας "απόδρασε" με 0-1 από τον Εθνικό και πλέον όλα θα κριθούν στις... δικαστικές αίθουσες.

 Ο Ηρόδοτος αν και την μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν αρκετά καλός, έχοντας μάλιστα ευκαιρίες για το προβάδισμα, γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον Αήττητο Σπάτων, αφού στο 75' ο Κωστόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το μοναδικό τέρμα που έκρινε το παιχνίδι. Ωστόσο, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο Αστέρας Αμαλιάδας πήρε τεράστιο διπλό κόντρα στον Εθνικό, κάτι που σημαίνει ότι μαθηματικά η ομάδα της Αμαλιάδας θα ήταν εκείνη που θα έπαιρνε το δεύτερο εισιτήριο για την Football League, αν δεν εκκρεμούσε η απόφαση για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο.

 Έτσι, τα πάντα θα κριθούν την Τρίτη, όπου και θα βγει η οριστική απόφαση, με τις ελπίδες του Ηροδότου για άνοδο να είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτές, αφού το φύλλο αγώνα από το παιχνίδι στην Αμαλιάδα "καίει" τους γηπεδούχους, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι την ύστατη στιγμή της απόφασης.

Στις δηλώσεις του ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, τόνισε ότι υπάρχει πίστη για δικαίωση στην περίπτωση του Ηροδότου με τη φράση "είμαστε και εμείς πρωταθλητές", ενώ από τη μεριά του ο Αήττητος Σπάτων  και συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής Κωστόπουλος, υποστήριξε ότι και ο Ηρόδοτος μπορεί να βρίσκεται τη νέα σεζόν στη Football League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News