«Το δικό μας πάρτι στο γήπεδο του Ηροδότου»

Ποδόσφαιρο
«Το δικό μας πάρτι στο γήπεδο του Ηροδότου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση-κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο ενόψει του ιστορικού αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων εξέδωσε η διοίκηση του Ηροδότου. Οι «κυανόλευκοι» στέλνουν δυνατό μήνυμα για το αυριανό ματς αναφέροντας τα εξής:

"Αύριο ξημερώνει μια από τις πιο σημαντικές ημέρες στην ιστορία του Ηροδότου. Από αυτές που μας εξιτάρουν, από αυτές που μας κάνουν πιο δυνατούς.

Αύριο λοιπόν στις 17:00 στήνουμε το δικό μας πάρτι στο γήπεδο του Ηροδότου. Με την φωνή μας να σπρώξουμε τα παλικάρια της Αλικαρνασσού σε ακόμα μια νίκη. Στο γήπεδο από νωρίς, διαλύουμε τις όποιες σκέψεις του Αήττητου για θετικό αποτέλεσμα.

Να ευχαριστήσουμε όλοι μαζί τους παίκτες, προπονητές αλλά και όλο το team της ομάδας για τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει, μία τίμια προσπάθεια που έκαναν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και να τους ευχηθούμε να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις ώστε να πετύχουν τον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Β' Εθνική Κατηγορία!

Μέχρι και την τελευταία στιγμή της 6ης αγωνιστικής η ομάδα μας θα διεκδικεί το εισιτήριο για την άνοδο, αυτό που περίμενε ολόκληρη η κοινωνία της Αλικαρνασσού 36 χρόνια!!

Όλοι αύριο στο γήπεδο για το τελευταίο φετινό χειροκρότημα και την μεγάλη ιστορική επιστροφή του Ηροδότου!!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News