Εκδικάστηκε η υπόθεση του Ηροδότου, την ερχόμενη βδομάδα η απόφαση

Ποδόσφαιρο
Εκδικάστηκε η υπόθεση του Ηροδότου, την ερχόμενη βδομάδα η απόφαση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδικάστηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η υπόθεση για όλα όσα διαδραματίστηκαν στην Αμαλιάδα και στο παιχνίδι του Αστέρα με τον Ηρόδοτο, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω της εισβολής φιλάθλων της ομάδας της Αμαλιάδας στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο της αναμέτρησης και τον ξυλοδαρμό της αποστολής του Ηροδότου.

Οι προπονητές των «κυανόλευκων» Μανώλης Παπαματθαιάκης και Ανδρέας Ξυδάκης, καθώς και ο εκ των αρχηγών της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού Χρήστος Κασαπάκης απολογήθηκαν για όλα όσα έζησαν στην Αμαλιάδα και τις στιγμές τρόμου.

Το ίδιο έκανε και η άλλη πλευρά, εκπρόσωποι της οποίας παρευρέθηκαν στη σημερινή εκδίκαση, με την απόφαση να βγαίνει από την επόμενη βδομάδα και πιθανότατα την ερχόμενη Τρίτη (29/05), μετά από αίτημα των δικηγόρων για προθεσμία κατάθεσης υπομνημάτων για περαιτέρω δικαιολογητικά.

Να σημειωθεί πως την Κυριακή (27/05) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου, με το πέρας της οποίας θα έχουν ξεκαθαρίσει εν πολλοίς τα πράγματα αναφορικά με την άνοδο στη Football League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News