Γ Εθνική

Το φύλλο αγώνα του Αστέρα Αμαλιάδας – Ηρόδοτος

Αυτά έγραψε ο διαιτητήης για την καταγγελία ξυλοδαρμού στον αγώνα.

Όλα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι Αστέρας Αμαλιάδας – Ηρόδοτος, το οποίος διέκοψε ο διαιτητής Τάσης, αναγράφονται στο φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής με τον ίδιο να είναι επιβαρυντικό για τη γηπεδούχο ομάδα.

Ο ίδιος στο φύλλο αγώνα έγραψε αρχικά την κατάθεση των αρχηγών των δύο ομάδων, ενώ εν συνεχεία τα όσα διαδραματίστηκαν από τη στιγμή που σφύριξε τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και τον λόγο που διέκοψε τον αγώνα. Ο κ. Τάσης στο φύλλο αγώνα τονίζει πως είδε το χτύπημα που δέχθηκε ο προπονητής της ομάδας του Ηροδότου Μανώλης Παπαματθαιάκης, καθώς και αστυνομικός, ενώ το ίδιο άτομο που χτύπησε τον αστυνομικό, χτύπησε και παίκτη της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, τονίζει.

Ο ίδιος κάνει λόγο για άτομα που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο αγνώστων στοιχείων δίχως άδεια, ενώ αναφέρει παράλληλα πως οι τραυματίες ποδοσφαιριστές Φραγκουλάκης και Μωραΐτης, καθώς και ο κ. Παπαματθαιάκης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο ίδιος διέκοψε το παιχνίδι για να προστατευθούν όλοι όσοι βρέθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου. Τέλος τονίζει πως έχει στα χέρια του την κατάθεση του ιατρού του αγώνα, ενώ το φύλλο αγώνα έκλεισε στις 22:20.

Σχόλια