Γ Εθνική

Ηρόδοτος: «Τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι με οποιαδήποτε άλλο τρόπο»

Ανακοίνωση για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Αμαλιάδα εξέδωσε ο Ηρόδοτος με τους «κυανόλευκους» να τονίζουν πως τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι με τρόπο που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν, ενώ τέλος κάνουν λόγο και για τη φιλοξενία που δεν ήταν αντάξια εκείνης που παρείχαν στον Αστέρα στον πρώτο γύρο.

«Ώρα 22.00, η αποστολή του Ηροδότου βρίσκεται ακόμα στο γήπεδο της Αμαλιάδας, περιμένοντας να αφήσουν τον διαιτητή μα κλείσει το φύλλο του αγώνα. Ενός αγώνα που διακόπηκε μετά την εισβολή "φιλάθλων" του τοπικού ποδοσφαίρου και γενικευμένης σύρραξης μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Όλοι είδαμε μέσα από φωτογραφίες και βίντεο τι ακριβώς έγινε και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Η ομάδα μας όπως και στο πρώτο παιχνίδι στην Νέα Αλικαρνασσό, το οποίο κέρδισε ΚΑΘΑΡΑ και ΔΙΚΑΙΑ 3-0, έτσι και σήμερα με την παρουσία της στο πρώτο 45λεπτο ήταν καλύτερη αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι με οποιαδήποτε άλλο τρόπο που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν. 

Κλείνοντας, οφείλουμε να ενημερώσουμε όλο το φίλαθλο κόσμο ότι περιμέναμε μια αντάξια ανταπόδοση φιλοξενίας της μοναδικής κρητικής φιλοξενίας που έτυχε η ομάδα και η αποστολή της Αμαλιάδας, κάτι που τα γεγονότα μας διέψευσαν», αναφέρει η ανακοίνωση του Ηροδότου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια