Να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου

Ποδόσφαιρο
Να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρόδοτος υποδέχεται σήμερα τον Αστέρα στην Αμαλιάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου με στόχο την το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά ανόδου,

Το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη ταξίδεψε δίχως τον βασικό του τερματοφύλακα, Αλέξη Κασμερίδη, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων. 

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης απαρτίζεται από τους: Κουράκης, Πλευριτάκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μωραΐτης, Μελισσόπουλος, Ετόφ, Μπαλάφας, Καρατζάογλου, Γαρεφαλάκης, Φουκαράκης, Παναγιωτάκης, Καραγκιόζι, Καργιωτάκης.

Το παιχνίδι θα σφυρίξει ο Γεώργιος Τάσης από την Ήπειρο, με βοηθούς τους Καραλή και Κόλλια από τον ίδιο σύνδεσμο. Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Εθνικός αντιμετωπίζει τον Αήττητο Σπάτων και το παιχνίδι θα σφυρίξει ο Ευάγγελος Γρατσάνης του συνδέσμου Τρικάλων. Βοηθοί του θα είναι οι Τίκας από την Καρδίτσα και Καλυβάς από την Φθιώτιδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Αστέρας Αμαλιάδας – Ηρόδοτος: Τάσης (Ηπείρου) – Καραλής (Ηπείρου), Κόλλιας (Ηπείρου). Παρατηρητής: Τομαράς (Αιτ/νίας).

Εθνικός – Αήττητος Σπάτων: Γρατσάνης (Τρικάλων) – Τίκας (Καρδίτσας), Καλυβάς (Φθιώτιδας). Παρατηρητής: Παστρωμάς (Δυτικής Αττικής).

Αήττητος Σπάτων   7

Ηρόδοτος    4

Αστέρας Αμαλιάδας  3

Εθνικός 2

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News