Αναχωρεί με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ο Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Αναχωρεί με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την προετοιμασία του επί κρητικού εδάφους ολοκλήρωσε ο Ηρόδοτος, με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να αναχωρεί για την Πάτρα σήμερα το βράδυ, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη ταξιδεύει δίχως τον βασικό του τερματοφύλακα, Αλέξη Κασμερίδη, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων, έπειτα από σύγκρουση που είχε με τον συμπαίκτη του Λευτέρη Γιαλούση.

Το τραύμα στο κεφάλι του δεν του επιτρέπει να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για την επικείμενη αναμέτρηση κι έτσι όπως όλα δείχνουν τη θέση του κάτω από τα δοκάρια του Ηροδότου θα πάρει ο νεαρός Κουράκης.

Από κει και πέρα, στους «κυανόλευκους» δείχνουν διατεθειμένοι να προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, τα οποία θα τους δώσουν τη δυνατότητα να έχουν το… πάνω χέρι στη διεκδίκηση της ανόδου στη Football League.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης απαρτίζεται από τους: Κουράκης, Πλευριτάκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης, Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μωραΐτης, Μελισσόπουλος, Ετόφ, Μπαλάφας, Καρατζάογλου, Γαρεφαλάκης, Φουκαράκης, Παναγιωτάκης, Καραγκιόζι, Καργιωτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News