Παπαματθαιάκης: «Κάποια στιγμή χάνεις κιόλας…»

Ποδόσφαιρο
Παπαματθαιάκης: «Κάποια στιγμή χάνεις κιόλας…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράπονα για το ακυρωθέν τέρμα του Μελισσόπουλου είχε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αήττητο Σπάτων ο τεχνικός του Ηροδότου, Μανώλης Παπαματθαιάκης, ο οποίος ανέφερε πως υπάρχει η κούραση, ωστόσο το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά του.

«Έχουν γίνει τρεις αγωνιστικές και βλέπουμε πολύ ένταση. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να βάλουμε ένα λιθαράκι να βοηθήσουμε το παιχνιδάκι που λέγεται ποδόσφαιρο… Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλουν να βγουν, έχουν κάνει προσπάθεια, αλλά νομίζω ότι πρέπει να ρίξουμε λίγο τους τόνους όσο προχωράνε οι αγωνιστικές. Θα πω ότι ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά.

Το πήγαμε εκεί που θέλαμε είχαμε την κυκλοφορία, ελέγξαμε τον αντίπαλο και το παιχνίδι μας πήγε κατ’ ευχή. Βάζουμε ένα πεντακάθαρο γκολ, ήμουν σίγουρος γι’ αυτό. Δε ξέρω αν έχει κρίνει το αποτέλεσμα αλλά έχει ευθύνη ο λάισμαν, γιατί είχαμε ένα πάρα πολύ καλό διαιτητή. Μετά το τέρμα ο αντίπαλος μας πίεσε και ήρθε η ανατροπή. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και το γκολ το ακυρωθέν είναι μια καθοριστική στιγμή στη νίκη», ήταν τα πρώτα λόγια του Μανώλη Παπαματθαιάκη, ενώ για την κούραση που έβγαλε ο Ηρόδοτος ο ίδιος τόνισε:

«Κάποια στιγμή χάνεις κιόλας, όλες οι ομάδες χάνουν. Ο Ηρόδοτος σε εύρος ρόστερ ίσως να έχει το μικρότερο στην κατηγορία. Αυτό είναι φυσιολογικό όταν παίζεις Τετάρτη – Κυριακή – Τετάρτη να βγάλει κούραση στους παίκτες. Αρκετά παιδιά παρουσιάστηκαν κουρασμένα αλλά είναι ένα παιχνίδι. Τίποτα παραπάνω και έρχεται ένα εξίσου σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι και πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό. Είναι το πιο δύσκολο πρόγραμμα απ’ όλες τις ομάδες, αλλά έχουμε αποδείξει πως έχουμε και την ψυχή και την ικανότητα και να αναζητήσουμε το καλύτερο δυνατό στο επόμενο παιχνίδι».

Όσο για τον τραυματισμό του Κασμερίδη στο κεφάλι, ο ίδιος ανέφερε: «Ελπίζουμε να μην είναι κάτι, να είναι μια απλή διάσειση η οποία θα ξεπεραστεί γρήγορα».

Από την πλευρά του ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος τόνισε: «Κάναμε κατάθεση ψυχής παρά βρεθήκαμε να χάνουμε. Αν τα επόμενα τρία παιχνίδια εξελιχθούν όπως θέλουμε και είμαστε το ίδιο σοβαροί νομίζω ότι μπορούμε να κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, σύμφωνα πάντα και με τη δυναμική της ομάδας και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που έχουμε. Είναι τέσσερις ομάδες πάρα πολύ καλές και δεν πρέπει να καθησυχάζεσαι ποτέ. Και με τον Ηρόδοτο κάναμε το 2-1 και μετά στα τελευταία λεπτά κινδυνέψαμε να ισοφαριστούμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News