Ξανά στο κόλπο της ανόδου ο Αστέρας Αμαλιάδας

Ποδόσφαιρο
Ξανά στο κόλπο της ανόδου ο Αστέρας Αμαλιάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με πολλά γκολ ο Αστέρας Αμαλιάδας κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη επί του Εθνικού με 3-2 και να μπει και αυτός στο κόλπο τηςανόδου.

 Οι φιλοξενούμενοι όντας ουραγοί στο μίνι πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπήκαν αποφασισμένοι στο παιχνίδι και από την αρχή πήραν αρκετά μέτρα μέσα στο γήπεδο με σκοπό ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα… έλυνε τα πόδια τους.

 Έτσι και έγινε αφού στην πρώτη αξιόλογη στιγμή της αναμέτρησης, ο Κέρι βρέθηκε σε θέση βολής, το πλασέ του κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Μπαρμπαρούσης έπειτα από σέντρα του Παγώνη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Συκαλιά.

 Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοση τους, ήταν κυρίαρχοι μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και αυτή η υπεροχή μεταφράστηκε σε ένα ακόμα τέρμα, καθώς στο 29’ ξανά ο Μπαρμπαρούσης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπουντόπουλου διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

 Η αντίδραση από πλευράς Εθνικού, ήρθε στο 41με τον Κατσικοκέρη να πραγματοποιεί ωραίο και δυνατό σουτ όμως ο Τσάμης απέκρουσε με δυσκολία.

 Στο 50’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 όταν ο Βλάχος κέρδισε πέναλτι, του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Κατσικοκέρης, δίνοντας έτσι νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

 Παρόλα αυτά και στην αμέσως επόμενη φάση, ο Αστέρας Αμαλιάδας κατάφερε να βρει και τρίτο τέρμα, όταν το σουτ του Κασνέτσι ξεγέλασε το Σικαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

 Δύο λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 53’ ο Τεγούσης από πλευρά Εθνικού προσπάθησε να μειώσει εόμως η προσπάθεια του κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Τσάμη.

 Ωστόσο, ο Εθνικός δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη στην αναμέτρηση καθώς στο 77’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2, με τον Μάναλη να επιχειρεί το σουτ και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα έπειτα από την παρέμβαση του Γκέσιου.

 Το τέρμα αυτό έδωσε ώθηση στους παίκτες του Εθνικού να ψάξουν το γκολ της ισοφάρισης και έτσι στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν με όλες τους τις δυνάμεις.

 Όμως ο Αστέρας Αμαλιάδας παρά το αριθμητικό μειονέκτημα διαχειρίστηκε κατάλληλα το αποτέλεσμα και κατάφερε να πάρει τους πρωτους του βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα, κρατώντας παράλληλα ζωντανές τις ελπίδες του για άνοδο στη Football league.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Αμαλιάδας (Γκάτζιος): Τσάμης, Μπουντόπουλος, Παπαδόπουλος, Κασνέτση, Αρβανίτης, Ν'Γκουέμ, Παγώνης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης, Κέρι, Μηνάς (54' Μπουζούρας)

Εθνικός (Κουρμπανάς): Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Πεχλιβανίδης, Λεωνιδόπουλος, Δωματάς, Κωνσταντίνου (52' Γκέσιος), Κατσικοκέρης, Τεγούσης, Μακρυγιάννης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News