Πρώτη ήττα για τον Ηρόδοτο, 2-1 από Αήττητο Σπάτων

Ποδόσφαιρο
Πρώτη ήττα για τον Ηρόδοτο, 2-1 από Αήττητο Σπάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη του ήττα από τον Αήττητο στα Σπάτα με 2-1 δέχθηκε ο Ηρόδοτος στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής. Παρότι η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού βρέθηκε μπροστά στο σκορ με το τέρμα του Φραγκουλάκη στο 14’, οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με τους Κρητικό και Καλογέρη και πήραν τη νίκη που τους βάζει σε θέση οδηγού στο «μίνι» αυτό πρωτάθλημα.

Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησαν μόλις στο πρώτο λεπτό, με το σουτ του Μωραΐτη να περνάει άουτ, ενώ στο 4’ ακυρώθηκε τέρμα για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού. Ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε το φάουλ, ο Μελισσόπουλος έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Μιχελή, ωστόσο το τέρμα δεν μέτρησε καθώς ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ.

Ότι όμως δεν κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι σ’ εκείνη τη φάση, το πραγματοποίησαν στο 16’, όταν ο Ετόφ δέχθηκε το μαρκάρισμα από τον Κωστόπουλο εντός περιοχής, ο επιθετικός του Ηροδότου έπεσε με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Φραγκουλάκης ο οποίος έκανε το 0-1 βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Ωστόσο η… χαρά για τους «κυανόλευκους» δεν κράτησε πολύ καθώς στο 21’ ο Αήττητος Σπάτων κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Καλογέρης έβγαλε τη σέντρα και ο Κρητικός με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους.

Από κείνο το σημείο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά και ο τραυματισμός του Κασμερίδη στο κεφάλι, έπειτα από σύγκρουση με τον Γιαλούση, διέκοψε το παιχνίδι για λίγα λεπτά και αποσυντόνισε τους φιλοξενούμενους.

Ο Αήττητος πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 43’ κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Ο Τσιλιγγίρης έστρωσε στον Καλογέρη και εκείνος με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του νεοεισελθόντα Κουράκη για το 2-1.

Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι απείλησαν με το σουτ του Κατσικογιάννη, στο οποίο η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ ο Κουράκης στο 49’ απέκρουσε το σουτ του Μουστάκη.

Ο Ηρόδοτος προσπάθησε μέχρι το φινάλε να ξαναφέρει το παιχνίδι στα ίσα και να πάρει έναν σημαντικό βαθμό, ωστόσο δεν τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες που έγιναν στα τελευταία λεπτά.

Αήττητος Σπάτων (Π. Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουσικής, Κολλαράς, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Καλογερής, Νικλητσιώτης (85’ Ηρακλής), Κατσικογιάννης (64’ Σκαφίδας), Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα.

Ηρόδοτος (Μ. Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης (40’ λ.τρ. Κουράκης), Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης (62’ Καρατζάογλου), Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μωραΐτης (63’ Καραγκιόζι), Μελισσόπουλος (54’ Γαρεφαλάκης), Ετόφ.

Τα αποτελέσματα:

Αστέρας Αμαλιάδας – Εθνικός: 3-2

Αήττητος Σπάτων – Ηρόδοτος: 2-1

Αήττητος Σπάτων 7 (5-3)

Ηρόδοτος 4 (4-2)

Αστέρας Αμαλιάδας 3 (4-7)

Εθνικός 2 (3-4)

Επόμενη αγωνιστική (13/05):

Αστέρας Αμαλιάδας - Ηρόδοτος

Εθνικός - Αήττητος Σπάτων

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News