Αυτός ο Ηρόδοτος δεν έχει τίποτα να φοβάται…

Απόψεις
Αυτός ο Ηρόδοτος δεν έχει τίποτα να φοβάται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί χθες στην Καλλιθέα οι οπαδοί του Εθνικού να σήκωσαν ένα εμετικό πανό, ενθυμούμενοι τα γεγονότα του παρελθόντος, όμως στον Ηρόδοτο έδειξαν ότι δεν μασάνε ούτε εντός αλλά ούτε και εκτός γηπέδων!

Σε άλλη μια κρίσιμη μάχη από τις πολλές που έχουν δώσει φέτος, η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού έφυγε με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο, κάνοντας υπερήφανο τον κόσμο της και δείχνοντας ότι όχι απλά θέλει να ανέβει στην Football League αλλά μπορεί να τα καταφέρει! Ο Ηρόδοτος δείχνει φέτος σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια στο πρωτάθλημα ένα τρομερό μέταλλο, το μέταλλο του πρωταθλητή, που του ανήκει φέτος 100%!

Όπως στα δύο ντέρμπι με το Αιγάλεω που έκριναν εν πολλοίς τον τίτλο στον 8ο Όμιλο, έτσι και στο ξεκίνημα στα μπαράζ με Αστέρα Αμαλιάδας και Εθνικό, ο Ηρόδοτος δείχνει ότι δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν! Ούτε τα μεγάλα μπάτζετ, ούτε τους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές, ούτε τους πολυδιαφημισμένους προπονητές. Βγάζει στο γήπεδο ψυχή, θέληση και πάθος, είναι ομάδα δουλεμένη που ξέρει τι ζητάει και πως θα το πάρει!

Για άλλη μια φορά επισημαίνουμε ότι αυτή η πορεία του Ηροδότου δεν είναι τυχαία. Έχουν παλέψει στη Νέα Αλικαρνασσό πολύ για να κρατούν ψηλά τη σημαία της ομάδας και ουσιαστικά απολαμβάνουν αυτά που δικαιούνται. Το όνειρο της ανόδου στην Football League έρχεται όλο και πιο κοντά και εφόσον με το καλό επιτευχθεί τα ονόματα όλων θα γραφτούν με χρυσά γράμματα, στην πιο χρυσή σελίδα στην 86χρονη σελίδα της ομάδας, με την ευχή το Ηράκλειο να ζήσει μια τρομερή ποδοσφαιρική χρονιά με μία ομάδα στην Super League τον ΟΦΗ και δύο στην Football League, τον Εργοτέλη και τον Ηρόδοτο.

Από εκεί δηλαδή που πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχε καν ηρακλειώτικη ΠΑΕ στις εθνικές κατηγορίες (το διάστημα όταν ο ΟΦΗ έπαιζε στην Γ’ Εθνική και ο Εργοτέλης αποχωρούσε από τη Super League), υπάρχει η σοβαρότατη προοπτική όχι απλά να αποκατασταθεί η τάξη, αλλά αυτό να γίνει με εντυπωσιακό τρόπο! Και μάλιστα με τρεις ΠΑΕ που θα εκπέμπουν υγεία και με κρητικό αίμα στα σπλάχνα τους!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News